In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

De Sana-restaurants in Oostende

Een aantal (h)eerlijke en gezonde Sana-gerechten worden door verschillende Sana Member Restaurants op de kaart gezet. De chefs selecteren steeds de beste dagverse producten. Je kunt culinaire antioxidantbommetjes vol waardevolle vitamines, mineralen en beschermstoffen proeven in deze restaurants.

Sana?

Het Sana-zevenstappenplan is de perfecte leidraad op weg naar een gezond, slank en energiek leven, een methode ontwikkeld door Sandra Bekkari. De uitgebreide versie boordevol praktische tips vind je in 'Nooit Meer Diëten'. Een korte samenvatting vind je op de website.

01

Bistro Mathilda

Elke foodie die wel eens in Oostende komt, kent Bistro Mathilda. Dit is dan ook een terroir instituut dat al vele jaren geleden zijn strepen verdiende. Niet dat de tijd hier bleef stilstaan, wel integendeel!

Lees meer
02

Brasserie Albert

Eerlijke brasserie met typische specialiteiten van de kust. Hier lunch en dineer je in een luxueuze inrichting met een fantastisch uitzicht op zee. 

Lees meer
03

Passe-vite

Wie luncht bij Passe-Vite waant zich in een hotspot van een grootstad. Vooral het zonovergoten terras en de frisse salades zijn populair bij de vaste klanten.

Lees meer
04

Galerie Beau Site

Galerie BeauSite is zonder twijfel een van de mooiste en best gelegen zaken van de hele Noordzeekust. Een kunstgalerij waar je kunt eten, maar dus ook een restaurant waar je kunst kunt bekijken en kopen.

Lees meer

Rest"O"Cheques

Handige cadeaubon voor een heerlijk etentje in Oostende

Vertel het verder