U bent hier

De Prinses en de Toverspiegel

Kursaal Oostende - do 26 dec 2019

MUSIC HALL PRESENTEERT
Een betoverende nieuwe sprookjesmusical De Prinses en de Toverspiegel Interactief plezier voor jong &oud(ers)

Het begint stilaan een traditie te worden: na de successen van ‘Roodkapje’ & ‘Hans en Grietje’ presenteert Music Hall met ‘De Prinses en de Toverspiegel’ opnieuw een interactieve sprookjesmusical voor jong én oud. Het zal een heel bijzonder avontuur worden, iets dat je nooit eerder kon beleven, niet in het minst omdat het een compleet nieuw verhaal is, ontsproten uit het creatieve sprookjesbrein van Brigitte Derks. In de beste sprookjes heb je het gevoel dat alles kan gebeuren en dat is ook in deze sprookjesmusical het geval. Ga mee op avontuur naar een nieuwe magische wereld bevolkt door prachtige prinsessen, dromerige prinsen en... het grappigste
konijnenduo aller tijden; Whoppie en Floppie! ‘De Prinses en de Toverspiegel’ neemt je mee in een magische reis vol humor, magie, vrolijke meezingers en aanstekelijke dansjes. Ook de ouders worden niet vergeten met de vele dubbele bodems en subtiele verwijzingen die met een knipoog in het verhaal zijn verstopt. Wanneer het doek is gevallen, is het trouwens nog niet gedaan met de fun! Dan kunnen de kindjes nog glunderend op de foto tijdens een meet & greet met de sprookjesfiguren.

Het verhaal
Er was eens een prinses met een magische toverspiegel. Elke dag gebruikte de prinses deze spiegel om in de toekomst te kijken, totdat op een dag de spiegel plots verdwijnt. Een behoorlijk slechte timing, want de 18 de verjaardag van de prinses komt eraan en die dag moet ze een prins uitkiezen om het koninkrijk naar een mooie toekomst te leiden. Hoe weet ze nu welke keuze ze moet maken? Ze besluit het paleis te verlaten en op zoek te gaan naar een tovenaar met een glazen bol, in de hoop dat hij haar de toekomst kan laten zien zodat ze zeker de juiste prins uitkiest. Onderweg beleeft ze de spannendste avonturen en maakt ze nieuwe vrienden, waaronder het West-Vlaamse konijnenduo Whoppie en Floppie. Zal ze de tovenaar kunnen vinden? Hoe ziet haar toekomst eruit? En die van het koninkrijk? Hadden we nu maar een glazen bol... of een toverspiegel, misschien?

Producent: Geert Allaert
Script, liedteksten & regie: Brigitte Derks
Muziek: Paul Vermeulen en Chris Van Tongelen

Data

do 26 december 2019 om 14:00

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart

Beschikbare logies

Avenue Beach Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
van €57.6

Hotel Imperial

1 stars
2 stars
3 stars
van €75

Du Parc

1 stars
2 stars
3 stars
van €75

Leopold Hotel Ostend

1 stars
2 stars
3 stars
van €73.4

Louisa

1 stars
2 stars
3 stars
van €86

Hotel Botteltje

1 stars
2 stars
3 stars
van €100

Pacific

1 stars
2 stars
3 stars
van €95

Hotel Princess

1 stars
2 stars
3 stars
van €98

Hotel & Wellness Royal Astrid***

1 stars
2 stars
3 stars
van €83

Le Bassin

1 stars
2 stars
3 stars
van €75

Hotel Burlington

1 stars
2 stars
3 stars
van €107

Prado

1 stars
2 stars
3 stars
van €78

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen