In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

De Oostendse sirene: Isolde Lasoen zingt The Storm van Patrick Watson

We kennen Isolde Lasoen als drumster en muzikante bij DAAN en tal van andere projecten. Als onafhankelijke vrouw met zin voor initiatief, startte ze zeven jaar geleden haar soloproject Isolde et Les Bens. In 2017 verscheen haar debuutplaat ‘Cartes postales’. Deze zomer zorgt ze voor de muzikale noot in de online talkshow Hotel Marcel.

Het was zo hard aan het waaien dat ik me aan de raamkozijnen van de gebouwen op de dijk trok.

“Deze keer geen song die letterlijk over Oostende gaat, maar het is wel een persoonlijk verhaal. Rond Kerstmis was er een grote storm, er viel toen zelfs een kraan om. Wij waren iets gaan drinken in Hotel Du Parc en erna geraakten we letterlijk de dijk niet op. Het was zo hard aan het waaien dat mijn vriend onze zoon moest dragen, terwijl ik me aan de raamkozijnen van de gebouwen op de dijk trok.” 

“Eenmaal in ons appartement blies de wind zo fel tegen de ramen dat wij elkaar amper konden verstaan. Mijn zoon doodsbang natuurlijk en die storm duurde uren. Patrick Watson, de Canadese singer-songwriter, heeft een nummer dat The Storm heet en dat lied heeft voor mij nu voor altijd connectie met die avond aan zee.”

Ook interesse in?

De zomer van Oostende

Ontdek ons programma voor de zomer

Oostende Bonsoir

Ontmoetingen bij valavond met gastvrouw Guinevere Claeys

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder