In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

De Oostendse sirene: Isolde Lasoen zingt La Madrague van Brigitte Bardot

We kennen Isolde Lasoen als drumster en muzikante bij DAAN en tal van andere projecten. Als onafhankelijke vrouw met zin voor initiatief, startte ze zeven jaar geleden haar soloproject Isolde et Les Bens. In 2017 verscheen haar debuutplaat ‘Cartes postales’. Deze zomer zorgt ze voor de muzikale noot in de online talkshow Hotel Marcel.

Ik hou van het gevoel heimwee.

“Ik hou van het gevoel heimwee en vond dat terug in La Madrague van Brigitte Bardot. Het lied gaat over de zon, het strand en de zee. Heel naïef, heel lief. Van zodra haar vakantie voorbij is, verlangt ze al naar de volgende en blikt ze vol heimwee terug.”

Brigitte Bardot is fotomodel, actrice en zangeres en was het stijlicoon van de jaren 50. Velen zien haar als het Franse antwoord op Marilyn Monroe, maar wij genieten vooral van de prachtig herwerkte versie van La Madrague, gebracht door Isolde Lasoen.

Meer Hotel Marcel

In Hotel Marcel ontvangt gastheer Marcel Vanthilt wekelijks verschillende Oostendse ambassadeurs zoals onder meer actrice Barbara Sarafian in de stijlvolle bar ET ALORS. Isolde Lasoen zorgt elke week voor een verrassende muzikale cover.

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder