In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

De Oostendse sirene: Isolde Lasoen covert The Van Jets in Hotel Marcel

We kennen Isolde Lasoen als drumster en muzikante bij DAAN en tal van andere projecten. Als onafhankelijke vrouw met zin voor initiatief, startte ze zeven jaar geleden haar soloproject Isolde et Les Bens. In 2017 verscheen haar debuutplaat ‘Cartes postales’. Deze zomer zorgt ze voor de muzikale noot in de online talkshow Hotel Marcel.

Helaas moesten we recent afscheid nemen van de legendarische filmcomponist Ennio Morrecone. Hij schreef de muziek voor heel wat klassiekers, waaronder Once Upon A Time In The West, The Untouchables en The Good, The Bad and The Ugly. Isolde Lasoen haar nummer van de week past helemaal bij dit droevige nieuws.

Ze interpreteerde Two Tides Of Ice van de Oostendse band The Van Jets maar stak het nummer in een filmisch jasje, in de stijl van Giorgio Moroder, nog zo’n legendarische filmcomponist. The Van Jets zijn dan weer bekend als winnaars van Humo’s Rock Rally, heel wat nummer 1 plaatsen in de muzieklijsten en de kunst van frontman Johannes Verschaeve.

Meer Hotel Marcel

In Hotel Marcel ontvangt gastheer Marcel Vanthilt wekelijks verschillende Oostendse ambassadeurs zoals onder meer actrice Barbara Sarafian in de stijlvolle bar ET ALORS. Isolde Lasoen zorgt elke week voor een verrassende muzikale cover.

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder