De gezelligste winterbars

Niets aangenamer dan tijdens de wintermaanden opwarmen met een drankje in een gezellige, warme winterbar. In dit lijstje vind je enkele aanraders in Oostende! 

Histoires d'O

In deze gezellige winterbar op de Zeedijk waan je je in een après-ski hut in de alpen. Ook de menukaart is helemaal afgestemd op dit gevoel want hier geniet je van crazy chocomelk en heerlijke winter tapas met onder andere heerlijke camembert in de oven to share (or not to). 

Meer informatie

Rhumerie Louis

In de Oostendse uitgangsbuurt vind je heel wat toffe winterbars, waaronder het supergezellige Rhumerie Louis. Een must voor liefhebbers van rum en lekkere cocktails.

Meer informatie

Brasserie Alfons

In de prachtige Belle Epoque wijk is Brasserie Alfons een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke lunch of lekker ontbijt. Ze toverden hun terras om tot een echt winter wonderland, ideaal om op te warmen na het winkelen! 

Meer informatie

Cappuccino Rooftop Bar

Deze Rooftop Bar boven de Oostendse winkelstraat is de ideale uitvalsbasis om even uit te blazen tijdens het shoppen. Geniet op het gezellige terras van een heerlijke wintercocktail of een lekkere snack. 

Meer informatie