In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

De beste spaghetti van het land - Bistroom De Baron

Bistroom De Baron is volgens het gerenommeerde kookboek 'De Mijne is de Beste' een van de zeventien restaurants die de beste spaghetti bolognese serveren. 

'De Mijne is de Beste' van Filip Jans, en Jurgen en Sven Campens is genomineerd voor Het Gouden Kookboek 2015, de prijs voor het 'beste kookboek van de Lage Landen'. 'Een vermelding krijgen in dit gerenommeerde kookboek is dus een grote grote eer', zeggen uitbaters Dieter Deweert en Kelly De Beuker.

Wat het geheim is? Dit is een spaghetti zoals ik hem ook thuis zou maken.

'Een eerlijke keuken, met verse producten. Een variant op basis van dezelfde saus, de spaghetti baronaise, is ons populairste gerecht. In veel brasseries wordt een spaghetti geserveerd als snack. Bij ons is het een volwaardig hoofdgerecht.  We koken onze pasta's altijd in de wok. Vanaf twee personen zorgen we voor huiselijke sfeer en serveren we de pastagerechten in een pot op tafel. Iedereen kan zo gezellig zelf zijn portie uitscheppen, en het is goedkoper', zegt Kelly.

Bistroom De Baron

Gezellig eethuis waar je kan genieten van heerlijke pasta, bouillabaisse en maar liefst acht soorten huisgemaakte kroketten. Bovenop een rijkelijke bierkaart kan men ook genieten van een assortiment van 40 verschillende gins. De kids zijn ook voorzien van een kinderhoekje waar ze kunnen spelen. Op zondag is er vanaf nu ook doorlopende keuken.

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen