De meeste Oostendse hotels blijven open en doen er alles aan om je een aangenaam verblijf te garanderen, inclusief maaltijden in het hotel! De restaurants bieden hun heerlijke aanbod aan voor takeaway of delivery.
Lees hier alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt sinds 19/10.

Menu

U bent hier

De 5 shoppingtips van Tiany Kiriloff

“Oostende is een fantastische shopstad.”

Tiany Kiriloff is duidelijk fan van onze winkels en deelt met veel plezier haar vijf tips voor de perfecte shopping day.

  1. In Oostende kan je gewoon shoppen op zondag! De meeste winkels blijven open, de stad is op zijn gezelligst en je kan makkelijk alles te voet doen.

  2. Oostende heeft heel wat toffe, kleinere boetiekjes. Wie op zoek gaat naar vintage design meubelen, die vindt ze zeker. En er is voor ieders budget wel iets te vinden.

  3. Geloof niet te veel in trends en doe vooral je eigen ding. Het allerbelangrijkste is dat je je goed voelt in wat je draagt. Er zijn duizend-en-een trends, iedereen vindt er zijn ding in.

  4. Ga je echt voor een shopping festijn, kleed je dan efficiënt aan. Schoenen die snel uitgaan, een kleedje dat ineens uit kan. Dan wordt je nieuwe outfits passen geen zo’n gedoe.

  5. Vergeet niet dat je aan zee zit! Ga maar eens goed uitblazen op het strand. En een koffietje en pannenkoek op de dijk kunnen nooit geen kwaad.

Ook interesse in?

Tip

Hotel Marcel

Online talkshow met Marcel Vanthilt

Shoppen op zondag

In Oostende zijn alle winkels open op zondag

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder