U bent hier

Dansand!

KAAP | Vrijstaat O. - 05/07/19 tot 07/07/19

Dansand is klaar voor een zesde editie! Van 5 tot en met 7 juli palmt dans in al haar vormen en facetten opnieuw de stad in. Deze festivaleditie focust op het sensibele lichaam, een lichaam dat vatbaar is voor invloeden en indrukken. Welke impact heeft onze omgeving op ons? Hoe voelen en ervaren we verandering? Hoe gaat ons lichaam daarmee om? Welke sporen laat dat na? Zijn die zichtbaar of enkel voelbaar? Welke nieuwe mogelijkheden biedt het? Dansand maakt op deze manier ruimte voor een kwetsbaarheid en intimiteit waarvoor de snelheid van ons dagelijkse leven vaak geen ruimte laat.
We presenteren meer dan 25 bijzondere projecten op al even bijzondere plekken. Beleef een intieme één op één voorstelling, laat je leiden langs een zinnenprikkelend parcours of geniet van een choreografie op het strand bij zonsondergang. De inspiratie van de dansers passeert van vaders aan de zijlijn bij het voetbalveld, langs gedichten van Rilke, tot de urban uitgaansscène. Kortom ook dit jaar levert Dansand een divers programma af met voor elk wat wils of je nu kenner, liefhebber of nieuwsgierige onbekende bent.

Met het werk van onder meer Daniel Linehan, Claire Croizé / EC-CE, Christian Bakalov, Femke Gyselinck, Mette Edvardsen, James Batchelor, Sung Im Her, Platform-K en vele andere.

Data

vr 5 jul 2019 tot zo 7 jul 2019
maandag:
gesloten
dinsdag:
gesloten
woensdag:
gesloten
donderdag:
gesloten
vrijdag:
10:00 tot 23:59
zaterdag:
10:00 tot 23:59
zondag:
10:00 tot 23:59

Locatie

KAAP | Vrijstaat O.
Koning Boudewijnpromenade 10
Oostende 8400
Toon op kaart

Prijzen

Gratis

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen