Court Circuit

Locatie

De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18a
Oostende 8400
Toon op kaart

Wanneer

za 19 okt 2024 20:30 tot en met 22:00

Prijzen

€15

Laat je meevoeren in een wereld van emotie, beweging en geluid met "Court Circuit", een unieke dansvoorstelling die de kortsluiting tussen mensen en binnenin jezelf verkent. Ontdek hoe we na momenten van chaos en verwarring weer naar elkaar toe groeien, sterker en verbonden dan ooit tevoren.

In "Court Circuit" wordt de intense en expressieve stijl van moderne Butoh verweven met de vloeiende, intuïtieve benadering van contactimprovisatie. Deze bijzondere combinatie brengt een diepgaande en vaak onverwachte dynamiek naar het podium, waarbij de grenzen van zowel fysieke als emotionele verbinding worden opgezocht.

Bij de choreografie van Solange Theys, komt een wereld tot leven waarin lichaam en geest zich een weg banen door verwarring en conflict, om uiteindelijk harmonie en wederzijds begrip te vinden. Solange's visie en creativiteit resulteren in een voorstelling die zowel uitdagend als ontroerend is.

"Court Circuit", een voorstelling die je uitnodigt om na te denken over je eigen innerlijke kortsluitingen en de manieren waarop we als mensen weer tot elkaar kunnen komen. 

Zaal kleine post in de CC De Grote post