In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

U bent hier

Concerten

Oostende ademt muziek. Het is de stad van Arno, Marvin Gaye, The Van Jets en Lucy Loes. Het hele jaar door staat er dus heel wat op de planning qua muziek en theater. Ontdek hier welke concerten je binnenkort kunt verwachten in de Stad aan Zee.

Q-Beach House 2021

Wanneer:
26/06/21 tot 31/08/21

Het Q-Beach House is al vele jaren een vaste waarde aan de Oostendse kust: live radio op het strand, gecombineerd met heerlijke cocktails en lekkere hapjes! Van ver herken je de studio op het strand waar de Q-DJ’s gans de zomer lang het mooie weer maken.

Lees meer

Paulusfeesten

Waar:
Sint-Petrus- en -Paulusplein
Wanneer:
ma 9 aug 2021 tot zo 15 aug 2021

Paulusfeesten, gratis stadsfeest in hartje Oostende...

Lees meer

K3 SHOW

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
vr 13 aug 2021 tot zo 15 aug 2021

K3 komt terug naar Oostende! In de zomer van 2021 kan jij genieten van de nieuwste K3-show! Zing en dans mee op hun grootste hits in een theater bij jou in de buurt! Hanne, Klaasje en Marthe geven het beste van zichzelf in Kursaal Oostende. Ben jij er ook bij?

Lees meer

Ostend Beach Festival 2021

Waar:
Klein Strand
Wanneer:
vr 20 aug 2021, za 21 aug 2021, zo 22 aug 2021

Ostend Beach Festival is een mini-Tomorrowland aan de kust. Elektronische muziek brengt het strand tot leven. Internationale en locale acts zorgen voor een geweldige zomerse ambiance. Klein begonnen, groeit dit muziekfestival jaarlijks en na 8 jaar brengt het bijna 80 acts naar de kust. Vier podia met elke dag een scala aan nationale en internationale dance acts en dj’s; da’s uit de bol gaan met de voeten in het zand!

Lees meer

Marcelo Moncada’s OrBit

Waar:
KAAP | Oostende
Wanneer:
vr 20 aug 2021

OrBit bestaat uit saxofonist Marcelo Moncada en gitarist Willem Heylen. Ze spelen jazz met veel ruimte voor vrije improvisatie. Door deze vrijheid kan de muziek variëren van subtiele soundscapes tot groovy ritmes en pompende elektronica. Muziek die je meesleept, doet bewegen en je meeneemt op een...

Lees meer

Laïla Amezian/Tuur Florizoone/Stéphane Pougin

Waar:
KAAP | Oostende
Wanneer:
za 21 aug 2021

Een stem en een accordeon ondersteund door een licht of intens ritme. Een trio gedreven door een waanzinnig verlangen om de textuur van geluiden, de rijkdom aan melodieën en de verscheidenheid aan stijlen te ontdekken....

Lees meer

Sinner's Day Special

Waar:
Klein Strand
Wanneer:
wo 25 aug 2021

Het new wave- en punkfestival Sinner’s Day verhuist deze zomer naar het Oostendse strand. In die zee van ruimte wordt het extra hard genieten van het festivalgevoel!

Lees meer

W-Festival

Waar:
Klein Strand
Wanneer:
26/08/21 tot 29/08/21

Radiozender JOE presenteert: Het W-festival! Hét niet te missen 80’s & 90’s festival dat dit jaar haar 5de verjaardag viert, op een gloednieuwe locatie: het Klein Strand in Oostende!

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen