Menu

U bent hier

Concerten

Oostende ademt muziek. Het is de stad van Arno, Marvin Gaye, The Van Jets en Lucy Loes. Het hele jaar door staat er dus heel wat op de planning qua muziek en theater. Ontdek hier welke concerten je binnenkort kunt verwachten in de Stad aan Zee.

LIEFDE EN DEVOTIE

Waar:
CC De Grote Post
Wanneer:
vr 24 nov 2017

Guido Belcanto heeft een muzikale roeping en belijdt die, nu al veertien albums lang, met liefde en devotie. Twee woorden die zijn werk perfect samenvatten en dus een geschikte titel vormen voor zijn nieuwste album. 

Lees meer

CLARIBEL CLARINET CHOIR GUIDO SIX

Waar:
CC De Grote Post
Wanneer:
za 25 nov 2017

Claribel Clarinet Choir Guido Six werd opgericht door Guido Six in 1992 met leerlingen uit zijn klarinetklassen van het Conservatorium aan Zee uit Oostende, de muziekacademie uit Veurne en de hogeschool HoGent.

Lees meer

Vrienden Voor Het Leven

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
za 25 nov 2017

CHRISTOFF, LINDSAY, FRANS BAUER EN LAURA LYNN SAMEN OP HET PODIUMNa het succes van de Vrienden voor het Leven tour 2016 met Jan Smit, Lindsay en De Romeo's, tekenen opnieuw 4 absolute topartiesten present voor de editie van 2017. Niemand minder dan Lindsay, Christoff, Laura Lynn én Frans Bauer zullen samen op het podium staan, en dat op verschillende geweldige concertlocaties in Vlaanderen.

Lees meer

Barbie shop live @ de rid'o

Wanneer:
zo 26 nov 2017

Barbie Shop is een prettig gestoord clubje zingende dames dat vooral barbershop zingt en gespecialiseerd is in afterglow. Geniet van een gezellige GRATIS zondag namiddag concert vol "Close harmony"

Lees meer

Opera Reprise 2017: The Exterminating Angel

Waar:
Kinepolis Oostende
Wanneer:
ma 27 nov 2017

Opera Reprise 2017: The Exterminating Angel

Lees meer

Soulsister

Wanneer:
za 2 dec 2017

JAN LEYERS EN PAUL MICHIELS ZIJN TERUG IN OOSTENDE MET SOULSISTER Wegens groot succes (en ook wegens veel goesting) zullen Jan Leyers en Paul Michiels ook dit najaar opnieuw samen in Oostende optreden. Hun tournee van afgelopen najaar was in een mum van tijd uitverkocht dus komen Jan & Paul met plezier terug in het najaar 2017 samen met hun muzikanten Hervé Martens en Patrick Dorcean voor een ...

Lees meer

SOULSISTER

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
za 2 dec 2017

Wegens groot succes (en ook wegens veel goesting) zullen Jan Leyers en Paul Michiels ook dit najaar opnieuw samen in Brugge & Oostende optreden. Hun tournee van afgelopen najaar was in een mum van tijd uitverkocht dus komen Jan & Paul met plezier terug in het najaar 2017 samen met hun muzikanten Hervé Martens en Patrick Dorcean voor een unieke voorstelling van 30 jaar Soulsister. 30 jaar ...

Lees meer

TOT ELKE PRIJS!: SCHIET! DOOD UZ, WE MOETEN TOCH CREPEREN VAN DEN HOENGER

Waar:
CC De Grote Post
Wanneer:
za 2 dec 2017, zo 3 dec 2017

Koor Ier & Gunter rakelt graag vergeten stukjes Oostendse geschiedenis op. 'Schiet! Dood Uz, We Moeten Toch Creperen Van Den Hoenger', is geweven rond het boek van Doris Klausing. 

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen