Menu

U bent hier

Christinastraat

In de Christinastraat vind je geen ketens, maar wel een uniek aanbod van kleine en gezellige winkels.  De straat is de laatste jaren dan ook uitgegroeid tot een echt begrip. Laat je dus verrassen door de buitengewone diversiteit aan winkels.

Christinastraat

Lekker…

Je smaakpapillen laat je verwennen bij Choc’Lady. Heerlijke handgemaakte chocolade en pralines, ook suikervrij. Even verder in de straat vind je Mordan: een begrip voor elke Oostendenaar. Van voedingssupplementen tot speltpasta en superfoods, alles wat goed is voor milieu en lichaam vind je bij Mordan. Breng zeker ook een bezoekje aan food & coffeebar Albrecht. American pancakes als ontbijt, een slaatje tijdens de lunch of een koffie tussendoor, Elke serveert het allemaal met de glimlach. Met Fijnkost Marcel, Baristas n75, De Zoete Zonde en vanaf maart ook Lizette, Soup & Specials zit je in de Christinastraat goed om de innerlijke mens te sterken. 

Een vleugje Engeland

Er varen dan misschien geen ferry’s meer, maar Engeland en Oostende zijn met elkaar verweven. Veel Oostendenaars zijn dan ook verknocht aan hun Engelse producten. In ’t Iengels Wienkeltje zorgt uitbater Peter voor een stukje Engeland in Oostende. Lekkere thee, Quality Street-bonbons, alle ingrediënten voor een High Tea of English Breakfast… In Oostende is Engeland nooit ver weg.

Cadeautjes en interieurspullen

Met Lolotte en Fleur de Lies kreeg de Christinastraat er 2 hotspots bij. Bij Lolotte vind je geboortelijstjes, leuke cadeautips en must have interieurspullen. Groene vingers kunnen hun hartje ophalen bij Fleur de Lies. Deze conceptstore biedt een leuke mix van groene planten, Scandinavisch design en bloemen. Uniek in zijn soort is Vandevelde. Deze drogisterij vierde in 2006 zijn honderjarige bestaan en is al aan zijn vierde generatie! 

Unieke boetieks

In de Christinastraat vind je enkele vaste waarden. Multi-brand store Tutti Confetti is een paradijs voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Ze hebben ondermeer de exclusieve (communie-)kledij van So Cute in hun aanbod. Op afspraak kan je er ook buiten de gewone openingsuren terecht. De heren steken zich in het nieuw in de chique speciaalzaak E. Tanghe met ondermeer Paul Shark. Onder het motto: nooit schoenen teveel, weet Luigi ons te verleiden met een aanbod originele schoenen. Een bijpassend kleedje shop je bij Giovane, Bilitis of AMaNIA Mo. Een maatje meer? De sympathieke Claudia staat je met raad en daad bij. Je vindt bij Donna Claudia ook lingerie en badkledij voor grotere maten. 

James Ensorgalerij

Tussen de Vlaanderenstraat en de Christinastraat vind je de James Ensorgalerij, een overdekte en pas gerenoveerde historische winkelgalerij. In de volksmond wordt deze galerij de Glazenstraat genoemd. Spring zeker ook eens binnen bij Ensor 14: stijlvolle kledij voor jong en oud. Voor unieke fietsaccessoires en toffe cadeautjes kan je bij #GinoBoutique terecht.

Open op zondag!

Shoppen op zondag

Wist je dat de winkels in Oostende elke zondag open zijn?

Lees meer

Meer winkelstraten

Kapellestraat

Shoppingstraat met grote ketens

Adolf Buylstraat

Trendy ketens en boetieks

Wittenonnenstraat

Shoppen: echte Oostendse concepten

Van Iseghemlaan & Leopold II laan

Winkelstraten met exclusieve shops

Belle Epoque

Shoppingwijk voor lokale ambachten

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen