Menu

U bent hier

Christinastraat

In de Christinastraat vind je geen ketens, maar wel een uniek aanbod van kleine en gezellige winkels.  De straat is de laatste jaren dan ook uitgegroeid tot een echt begrip. Laat je dus verrassen door de buitengewone diversiteit aan winkels.

Christinastraat

Lekker…

Je smaakpapillen laat je verwennen bij Choc’Lady. Heerlijke handgemaakte chocolade en pralines, ook suikervrij. Even verder in de straat vind je Mordan: een begrip voor elke Oostendenaar. Van voedingssupplementen tot speltpasta en superfoods, alles wat goed is voor milieu en lichaam vind je bij Mordan.

Een vleugje Engeland

Er varen dan misschien geen ferry’s meer, maar Engeland en Oostende zijn met elkaar verweven. Veel Oostendenaars zijn dan ook verknocht aan hun Engelse producten. In ’t Iengels Wienkeltje zorgt uitbater Peter voor een stukje Engeland in Oostende. Lekkere thee, Quality Street-bonbons, alle ingrediënten voor een High Tea of English Breakfast… In Oostende is Engeland nooit ver weg.

James Ensorgalerij

Tussen de Vlaanderenstraat en de Christinastraat vind je de James Ensorgalerij, een overdekte en pas gerenoveerde historische winkelgalerij. In de volksmond wordt deze galerij de Glazenstraat genoemd. Naast lekkere garnaalkroketten – die van La Galleria zijn legendarisch – kan je ook shoppen in de galerij. Spring zeker eens binnen bij Ensor 14: stijlvolle kledij voor jong en oud. Voor unieke fietsaccessoires en toffe cadeautjes kan je bij #GinoBoutique terecht.

Open op zondag!

Shoppen op zondag

Wist je dat de winkels in Oostende elke zondag open zijn?

Lees meer

Meer winkelstraten

Kapellestraat

Shoppingstraat met grote ketens

Adolf Buylstraat

Trendy ketens en boetieks

Wittenonnenstraat

Shoppen: echte Oostendse concepten

Van Iseghemlaan & Leopold II laan

Winkelstraten met exclusieve shops

Belle Epoque

Shoppingwijk voor lokale ambachten

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen