Menu

U bent hier

Chambres d'O - Huiskamerfestival

25/01/20 tot 26/01/20

In het weekend van 25 en 26 januari openen talloze Oostendse huiskamers de deuren voor Chambres d’O. Laat je verrassen door muziek, theater, dans, circus, comedy, literatuur en beeldende kunst in een huiselijke setting. Met je neus tussen jong talent, of op een zakdoek afstand van bekende artiesten? Chambres d’O is een uniek festival!
Een warme sjaal, propere schoenen en je bent vertrokken: stippel zelf je parcours door de stad uit.
Het verzamelpunt is De Kunstencampus aan Zee in de Ieperstraat 35. Medewerkers, publiek en artiesten komen daar samen voor een dampende kop koffie en een babbel of een lastminuteticket. Op zaterdagavond is er op de Kunstencampus ook een gratis zang- en dansfeest.
Chambres d'O is een organisatie van cultuurcentrum De Grote Post, kunstencentrum KAAP, de sociaal-artistieke organisatie kleinVerhaal, het kunstmuseum Mu.ZEE en het kunstenfestival TAZ (Theater Aan Zee), i.s.m. het kunstonderwijs Conservatorium aan Zee en de Kunstacademie aan Zee.
Met het huiskamerfestival Chambres d’O trekken alle culturele organisaties de stad in om een vleugje magie dichter bij jou te brengen. We danken graag de vele Oostendenaren die de deur voor je openen en je een zitje geven, vaak dicht bijeen, in hun (t)huis.

Data

za 25 jan 2020 tot zo 26 jan 2020

Locatie

...
Oostende 8400
Toon op kaart

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen