Chambres d'O: Dunderklumpen (3+) - Per Ahlin

Locatie

Prof. Mac Leodstraat 11
Oostende 8400
Toon op kaart

Wanneer

zo 5 feb 2023 11:00 tot 11:30

Prijzen

Gratis

Midzomernacht. De goedhartige Dunderklumpen voelt zich eenzaam en gaat op zoek naar nieuwe vrienden. Hij vindt de knuffels van de kinderen Camilla en Jens. Zonder aarzelen blaast Dunderklumpen ze leven in en samen gaan ze ervandoor. Jens zet –met papa in zijn zog- meteen de achtervolging in. Het wordt een avontuurlijke expeditie vol muziek en plezier. Bizarre wezens vrolijken de tocht op en bedrieger Eénoog zorgt voor de nodige spanning.

Een kinderfilmklassieker die liveactionbeelden fris combineert met animatiefilm. De muziek van Toots Thielemans is de perfecte ondersteuning bij het verhaal. Een waar meesterwerk.


Over KINO.666

KINO.666 is een gloednieuwe filmclub die in de schoot van circulaire hub O.666 (Oosteroever) ontstaan is. De missie van KINO.666 bestaat erin om mensen samen te brengen, kwalitatieve films te tonen en er nadien over te praten. Het filmaanbod is laagdrempelig, toegankelijk en betaalbaar. Als bezoeker kun je een ticket doneren aan wie het minder breed heeft.

Daarnaast wil KINO.666 zich inzetten om de betere kinderfilm naar Oostende te halen. Voor de jongste bezoekers van Chambres d`O geven we daar alvast een voorsmaakje van.