De meeste Oostendse hotels blijven open en doen er alles aan om je een aangenaam verblijf te garanderen. De restaurants bieden hun heerlijke aanbod aan voor takeaway of delivery.
Lees hier alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt in het kader van de bestrijding van het virus.

U bent hier

Boek nu je overnachting met gratis garnaalkroketten

Wie ooit al zijn tanden in een échte Oostendse garnaalkroket heeft gezet, wil niets anders. En terecht. Knisperende kroketten gevuld met Oostendse garnalen zijn een onversneden brok erfgoed. Van een authentiek visserscafé tot een glorieuze brasserie met zicht op zee: een Stad aan Zee als Oostende bulkt van de adressen waarin jong en oud verse Oostendse garnaalkroketten verorberen. Boek dit arrangement en krijg bij je overnachting gratis garnaalkroketten in een van de deelnemende zaken naar keuze. 

Boek nu je Garnaalkroketten Arrangement!

  • Boeking mogelijk bij alle Oostendse hotels, enkel via deze pagina of www.oostendsegarnaalkroket.be
  • Maak een reservatie bij het restaurant naar keuze en vermeld deze actie
  • Voor een verblijf tussen 01/10/2020 en 30/06/2021
  • Niet cumuleerbaar met andere kortingen

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2020-12-01
Bijvoorbeeld: 2020-12-01

* Per boeking krijg je 1 voucher die recht geeft op 2 gratis garnaalkroketten voor 2 personen. Reserveren op voorhand met vermelding van de voucher is verplicht. Enkel geldig voor boekingen gemaakt via www.visitoostende.be of www.oostendsegarnaalkroketten.be vanaf 12 september 2020 voor een verblijf tussen 1 oktober 2020 en 30 juni 2021. Actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingsbonnen. Voucher niet geldig op 24, 25, 26 en 31 december en op 1 en 2 januari. Voucher op te halen bij Toerisme Oostende vzw

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder