U bent hier

Big Bears Cry Too (+6)

CC De Grote Post - zo 14 apr 2019
Een grote beer, zwevende objecten, een razend spannende landing en kleurrijke explosies. Big Bears Cry Too belooft een visuele parel te worden die de verbeeldingskracht van kinderen uitdaagt.

Big Bears Cry Too is een voorstelling over de kwetsbaarheid van de mens in het grote, ongrijpbare universum. Een reeks voorwerpen komt letterlijk de scène op gevlogen en zeggen iets over het individu in die wereld. Een groot, te groot, hart uit plastic dat enkel in te tomen valt door er een klein beetje lucht uit te laten. Een gigantische pil die je gelukkiger zou moeten maken, maar je in een toestand brengt waarin je jezelf niet meer herkent. Een beer die slachtoffer wordt van zijn té grote cuteness. We landen in een universum van gekleurde regen en oneindige tekeningen.

In 2004 won Miet Warlop met Huilend hert de Jong Theaterprijs van TAZ. Sindsdien gaat het hard. Haar beeldend werk wordt internationaal geloofd voor visuele originaliteit, eigenzinnige dramaturgie en absurde humor. Mystery Magnet speelde meer dan 120 keer over de hele wereld en ook Fruits of Labor was opnieuw een hit. Nu maakt ze bij hetpaleis haar eerste voorstelling voor kinderen.

"In Warlops wereld is de realiteit vloeibaar, transformeert alles voortdurend tot iets anders en brengt het besef van dat gebrek aan houvast een grote kwetsbaarheid met zich mee" De Morgen


Workshop 'Bear Necessities' door Magda Ral

Werk aan de speelgoedwinkel. Voor de voorstelling Big Bears Cry Too, kun je naar de workshop van Magda Ral. Samen met haar maak je je eigen knuffelvriend.

Deze workshop is niet toegelaten voor ouders. Zij mogen hun kroost in de verantwoordelijke handen van onze vrijwilligers laten tijdens de workshop en de voorstelling. Voor de workshop en de voorstelling betaal je € 16. Meer info.

Data

zo 14 april 2019 om 15:00

Locatie

CC De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18a
Oostende 8400
Toon op kaart

Beschikbare logies

Hotel Imperial

1 stars
2 stars
3 stars
van €60

Du Parc

1 stars
2 stars
3 stars
van €65

De Hofkamers

1 stars
2 stars
3 stars
van €82

Glenmore

1 stars
2 stars
3 stars
van €65

Leopold Hotel Ostend

1 stars
2 stars
3 stars
van €68.9

Louisa

1 stars
2 stars
3 stars
van €61

Pacific

1 stars
2 stars
3 stars
van €89

Hotel Princess

1 stars
2 stars
3 stars
van €78

Le Bassin

1 stars
2 stars
3 stars
van €75

Prado

1 stars
2 stars
3 stars
van €67

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen