Opgelet!

Vanaf zaterdag 25 juli 2020 is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige bebouwde kom van Oostende. Meer lezen? Klik hier.
Tijdens het weekend van 15/08 en 16/08 moet je je aanmelden als je naar het strand wil gaan in één van de drukste zones. Voor meer info, klik hier.
Menu

U bent hier

Bentley's

Is het de Rolls van de Oostendse gastronomie, of gewoon een stel hardwerkende mensen met een neus voor lekkernijen uit de zee? Bentley's stal ons hart van bij het prille begin.

Keuken

Het gebeurt maar weinig dat je een chef aan het werk ziet die het beste van twee werelden weet te brengen: Bentley's houdt voor een stuk vast aan klassiekers als Noordzeetong en garnaalkroketten, maar zoekt ook vernieuwing en verdieping met gerechten als ravioli van kreeft en krab uit de Barentszee. Zeer populair bij de vele toeristen is het menu populaire, dat 36 euro kost, een prikje voor de garnaalkroketjes, gebakken tongetjes en dessert.

Wijnkaart

Bentley's werkt onder meer samen met de bekende wijnimporteur La Buena Vida en dat resulteerde in een interessante en spannende wijnkaart met naast Spaanse ontdekkingen ook Franse klassiekers en Zuid-Afrikaanse verrassingen. Het is een eerder kleine wijnkaart, maar dat vinden we vanuit economisch standpunt positief. Leuk apéro maison: cava wordt aangelengd met een geut Liefmans Kriek.

Interieur

Warm, stijlvol, intiem licht met veel aandacht voor gezelligheid en knusse verwennerij. In de zomer kun je vanop het terras de Oostendse va-et-vient bewonderen.

Op het bord

Een wachtbordje lekkere, aangename amuses. Heerlijk knisperend krokante goujonettes van schartong met huisgemaakte tartaarsaus. Zeebaars in zoutkorst gebakken met aardappelpuree, groentenkrans en chardonnay saus. Bentley's houdt het niveau constant hoog. Nagerecht: een chocolademoelleux die de lakmoesproef uitstekend doorstaat.

Praktisch

Contact? 
Van Iseghemlaan 58
Tel. 059/44.84.20
www.bentleysoostende.be

Type?
Klassieke keuken, gastronomisch. 

Openingsuren?
Open van 12u00 - 14u30 en 17u30 - 21u00
In het weekend open tot 21u30
Gesloten op dinsdag en woensdag. 

Met de wagen? 
Parkeer je auto in de betaalparking van Kursaal Oostende. Het restaurant bevindt zich op enkele minuten wandelen, Van Iseghemlaan 58.

Met het openbaar vervoer? 
Neem de tram tot aan de halte Marie Joséplein.

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen