Menu

U bent hier

Beleef de ultieme Binge-Marathon van 'De Dag' tijdens FFO18

Goed nieuws voor de fans van de meeslepende tv-serie ‘De Dag’, want op zaterdag 8 september zal de Binge-Marathon op Filmfestival Oostende vertoond worden in aanwezigheid van de nagenoeg voltallige cast!

Voor slechts 25 euro, krijg je niet alleen twaalf uur televisieplezier, van 's ochtends tot 's avonds eten en drank, een exclusieve goodiebag vol verrassingen van 'De Dag' maar vooral de hele dag lang persoonlijke meet-en-greets met de cast.

Wanneer?

ZA 08/09 van 11.00 - 24.00 uur

Waar?

Kinepolis Oostende

Tickets?

€ 25 all-in
Bestel je tickets

Ultieme binge-beleving

Laat je van 11 uur 's ochtends tot middernacht onderdompelen in het universum van Jonas Geirnaert en Julie Mahieu en maak na elke twee afleveringen kennis met de makers én de cast uit de reeks.  

All-in formule

Voor slechts 25 euro krijg je niet alleen twaalf uur televisieplezier, van 's ochtends tot 's avonds eten en drank, een exclusieve goodiebag vol verrassingen van 'De Dag' maar vooral de hele dag lang persoonlijke meet-en-greets met de cast en crew!

Talent van eigen bodem

‘De Dag’ werd bedacht en geschreven door Jonas Geirnaert en Julie Mahieu en geregisseerd door Gilles Coulier (‘Cargo’, ‘Bevergem’) en Dries Vos (‘Bad Trip’). Voor Filmfestival Oostende is talent van eigen bodem één van de pijlers van het festival en gelet op de nauwe samenwerking met VIER en Telenet, mocht deze topreeks niet ontbreken in de programmatie. De opwindende soundtrack werd gecomponeerd door David Martijn en Roundhouse.

Ontmoet cast en crew

Nagenoeg de voltallige cast en crew zullen present zijn op de binge-marathon tijdens FFO. Zo passeren Geert Van Rampelbergh, Jelle Debeule, Maaike Neuville, Titus De Voogdt, Bert Haelvoet, Barbara Sarafian, Johan Van Assche, Dolores Bouckaert, Lukas Dewolf, Marijke Pinoy, Willy Thomas, Wine Dierickx, Zouzou Ben Shikha, regisseurs Gilles Coulier en Dries Vos én scenaristenduo Jonas Geirnaert en Julie Mahieu in Kinepolis Oostende en verwachten ze je tijdens één van de pauzes op de marathon.

In 2019 op VIER

Kan je er niet bij zijn op 08/09, maar toch grote fan van de serie? Dan moet je nog even geduld hebben, want de serie zal begin 2019 te zien zijn op VIER!

Synopsis

Een kleine stad wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Een dag lang ontspint zich een uitermate spannend en verrassend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers. Afwisselend toont de reeks het standpunt van politie en pers en dat van de bankovervallers, de slachtoffers en hun familieleden. De kijker leert al snel dat niet alles is wat het lijkt en ontdekt bij iedere aflevering een nieuw stuk van de puzzel.

De Dag - Trailer

Mis niets van FFO18

Wanneer
07-15/09

Waar
Kinepolis Oostende

Tickets
www.filmfestivaloostende.be
Tip: koop een festivalpas en geniet onbeperkt van alle films!

Master
Matteo Simoni

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder