ABBA Gold

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart

Wanneer

do 2 nov 2023 20:00 tot 22:00

Prijzen

€39.5
Categorie 2: 44.5 EUR
Categorie 1: 49.5 EUR

ABBA GOLD - The Concert Show - de mythe leeft voort.

De Cultband ABBA is al jarenlang een mythe in de pop en rock historie. Met hun aanstekelijke en tegelijkertijd geraffineerde melodieën, die je hoort, was en is de band nog steeds kenmerkend voor hun stijl. Hun muziek werd meteen de sound voor alle generaties.

Met ABBA GOLD - the Concert Show wordt deze mythe perfect tot een nieuw leven gebracht. Overweldigend, onvergetelijk en meeslepend. Avond na avond worden de superhits van ABBA, die overal in de Disco's in de zeventiger en tachtiger jaren domineerden , bij ABBA GOLD - the Concert Show volledig meegeleefd.

Het is niet alleen de muziek maar ook de performance die niets te wensen overlaat: Met de meest actuele technische hulpmiddelen wordt het originele ABBA gevoel in het hier en nu gebracht. De originele kostuums, de zweedse uitspraak van de musici, elk klein detail wordt gevolgd voor een authentieke ABBA performance.

Door de podium technische mogelijkheden van de 21e eeuw wordt de show verrijkt met een Video Show met live camera's en een moderne Retro licht show naast unplugged uitvoeringen van sommige songs, wordt de show een echte ABBA Gold concert gebeuren.

Met superhits zoals "Waterloo, Money, money,money, Thank you for the Music, Mamma Mia, SOS, Super Trouper, Dancing Queen, Chiquitita of Fernando", laat ABBA GOLD the Concert Show de ABBA Glitterwereld op plateauschoenen weer opstaan!