Menu

U bent hier

9 zomerse beachbars

Ook deze zomer kun je in Oostende naar je nieuwe favoriete beach bar. Ontdek hieronder de verschillende bars, maar ga vooral eens langs. 

Oostende denkt aan het comfort van de strandgasten en aan dat van de inwoners. Elke beachclub heeft een EHBO-zone, toiletten en nieuwe lockers. In de beachbars is het elke dag feest, maar na 22 uur dooft de muziek stilletjes uit.

Strandbar Pier

Strandbar Pier is een nieuwe beachbar in Oostende. Serveert lunch, diner en dranken op het strand!

Open: april - september 

Lees meer

Strandbar Lido

Nippen van een sundowner wordt stilaan euh… vaste prik bij Strandbar Lido op het strand van Oostende. De beachbar vind je naast strandverhuur Lido, ter hoogte van ‘De Horloge’ op de Albert I-promenade. Je kunt er terecht voor verfrissende drankjes, een vlotte bediening en vanzelfsprekend het onevenaarbare zicht op zee en strand.

Open: april - september 

Lees meer

Inside - Outside vzw

De Surfclub is elk jaar weer een prima plek om aan watersporten te doen of gewoon met het zand tussen je tenen de zon te zien ondergaan. Aan drankjes doen ze er natuurlijk ook.

Open: permanent

Lees meer

Ostend Sailing & Phare East

De vernieuwde Ostend Sailing Club staat op het strand Oosteroever (rechts van de Oostelijke Strekdam). Van hieruit starten verschillende strand- en watersporten zoals zeeraften, kajak, golfsurfen, kiting, duinoriëntatie, strandsporten... via The Outsider Coast. Na de activiteit(en) kan je in Phare East, de nieuwe bar en bistro in het beachpaviljoen, genieten van een heerlijke verfrissing en lekker eten.

Open: permanent

Lees meer

Blue Buddha Beachclub

Blue Buddha kiest voor lichtblauwe accenten in het interieur met palm- en olijfbomen. Liefhebbers genieten er van een zomerse cocktail of fris biertje, maar er zijn ook allerlei hapjes om het geheel compleet te maken. Je hebt Oostende nog nooit zo hip gezien. 

Open: 1 juni - 15 september 2019

Lees meer

Polé Polé Beach

Polé Polé Beach gaat voor een nostalgische, doorleefde sfeer, maar net met dat tikkeltje extra, getrouw aan de naam en faam. De Caribbean touch is alomtegenwoordig en het maritieme decor doet de hardnekkigste piraten smelten.

Open: 1 juni - 15 september 2019

Lees meer

Bondi Beach

Bondi Beach is een klassevolle beachbar waar food, drinks and music centraal staan. Een volledig nieuwe make-over van de gekende Monroe Beach op het strand van Oostende t.h.v. Casino Oostende. In deze nieuwe POP UP strandbar kan je de ‘Bondi feeling’ te beleven. 

Open: 1 juni - 15 september 2019

Lees meer

Strandbar Q-Beach House

Ook Q-Beach House keert deze zomer terug naar Oostende. Mét live-optredens, muziekevents en een gezellig terras waar hapjes en drank geserveerd worden. Q Music zendt live uit vanop het strand.

Open: 29 juni - 1 september 2019

Lees meer

NIEUW: Marie-K

Aan de zeedijk ter hoogte van de Diksmuidestraat (Mariakerke) is er deze zomer een nieuwe beach bar in town. Neem binnenkort een kijkje bij Marie-K!

Zomerbars

Zomerbar Hangtime

In de zomerbar van trampolinepark Hangtime is het vertoeven in een ongedwongen sfeer terwijl de kinderen zich uitleven in het park. Gezonde snacks, zelfgemaakte limonades en heerlijke mojito’s!

Lees meer

CultuurCafé De Grote Post

Het terras op de vierde verdieping van Cultuurcentrum De Grote Post wordt opnieuws een sfeervolle rooftop pop-up: een rustige oase met een prachtig en uniek uitzicht over de stad. Gastrobar PANORAMA wordt dit jaar gerund door Chez Paulette, het gloednieuwe restaurant in de Madridstraat.

Reserveren bij Gastrobar PANORAMA kan enkel telefonisch via 0496 25 84 88 en enkel op de dag zelf, gezien de openingsdagen afhankelijk zijn van het weer.

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen