U bent hier

8 keer herfstvakantie in Oostende

Geen idee hoe je die bengels een week kan bezighouden tijdens de herfstvakantie? Trek een weekje naar zee want Oostende heeft meer dan genoeg gepland tijdens deze vakantie. Een vleugje Halloween, maar vooral heel veel magie en sfeer.

01

Er was eens...

27/10 - 01/11

Het Leopoldpark wordt omgetoverd tot sprookjeswereld vol elfjes, trollen, prinsen en prinsessen. Je kan er elke dag van 14 tot 18 uur verschillende straatacts, theatervoorstellingen, workshops en verhalen ontdekken. Een sprookjeswandeling voor de ganse familie.
Op woensdag 31 oktober is er bovendien een ultra-gezellige nocturne tot 20.00 uur.

Lees meer
02

De Spiekpietjes Expo - SOS Stoomboot

20/10 - 05/12

De stoomboot van Sinterklaas is onderweg naar ons land. Hij is helemaal volgeladen met cadeautjes! Maar dan ... BOEM! ... gaat de stoommotor kapot. De boot is stuurloos! Kunnen de Spiekpietjes dat op tijd repareren? De Spiekpietjes komen ook dit jaar weer naar Oostende, maar op een spannende nieuwe locatie. Verwacht je weer aan een prachtig beeldverhaal met audio door Warre Borgmans, een spannend vernieuwd speelparcours en een creatieve doe hoek.

Lees meer
03

Cirque Berserk!

26/10 - 31/10

Cirque Berserk is geen traditioneel circus, maar een niet te omschrijven knettergek circus! In deze voorstelling worden eeuwenoude vaardigheden en tradities van tourende circusgezelschappen gecombineerd met hedendaagse, adembenemende acts en technieken. Speciaal voor de gelegenheid in Oostende, zal de show ondergedompeld worden in de Halloweensfeer.

Lees meer
04

Oktoberfoor

05/10 - 04/11

De Oktoberfoor palmt vier pleinen in: het Wapenplein, de Groentemarkt, het Mijnplein en het Sint-Petrus- en Paulusplein. In totaal zijn er maar liefst 75 attracties. 

Tijdens Halloween zijn er tal van verrassingen te ontdekken.

Lees meer
05

Ostend Zombie Race

28/10

30 obstakels, meer dan 70 zombies, heuvels, bos, bunkers...Het sportpark De Schorre wordt voor deze fun run omgebouwd tot een écht waanzinnig loopparcours met obstakels én huiveringwekkende zombies. Elke deelnemer krijgt een Ostend Zombie Race T-shirt.

Lees meer
06

Gratis speeldorp voor kleuters

29/10 - 01/11

Het sportcentrum De Spuikom wordt tijdens de herfstvakantie vier dagen lang een speelparadijs voor kleuters. Enkel kinderen die geboren zijn in de periode 2012-2015 worden toegelaten en alle attracties staan onder toezicht van de sportmonitoren.

Lees meer
07

Pippi Langkous

04/11

Pippi Langkous, de roodharige, sproeterige spring-in-'t-veld, zet tijdens de herfstvakantie het theater weer op stelten! Ze is eigenwijs, heel sterk en doet alles wat niet mag: in haar neus peuteren, grote mensen voor gek zetten en vooral het avontuur opzoeken. ‘Pippi zet de boel op stelten’ wordt een swingend theateravontuur vol humor en aanstekelijke liedjes.

Lees meer
08

Hangtime

1.000 vierkante meter trampolines, een reuze ballenbad en een uitdagende playzone voor de allerkleinsten, gekoppeld aan een inspirerende koffiebar; dat is Hangtime! Naast de gewone trampolines zijn er heel wat extra's: basketkorven, trampolines voor dodgeball, foampits,... Voor de allerkleinsten is er een uitdagende speelruimte, gebouwd door De Van Hut. Deze zone is geen voorgekauwde hap in felle kleuren, maar een plaats voor ontdekking.

Lees meer

Download gratis #kidsproof city guide

Onze city guide zorgt ervoor dat jullie zich geen seconde vervelen. Proef, geniet, ontdek, lach, shop, laat je verrassen en vooral: laat kinderen even baas zijn! Voor één keer mag het.

Vraag hem nu gratis aan:

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen