7x waarom je Studio 100 aan Zee moet bezocht hebben

Deze zomer logeert Studio 100 aan zee! In Kursaal Oostende ontdek je in de Studio 100 Belevingsexpo tal van decors en weetjes over Studio 100 en in de K3 Immersive Bootcamp kan je je dan weer uitleven als een echt K3'tje. Lees hier waarom deze uitstap bovenaan je to do list voor de zomervakantie moet staan!

1. Unieke blik achter de schermen

Ontdek de verschillende decors van Studio 100. We verklappen nog niet te veel, maar je kan wel met Samson door de jungle. Of neem een kijkje in de melkherberg van Plop.

decors

2. Je zit geen seconde stil

Wat heeft Maya De Bij allemaal verzameld in Oostende? Raad het in de voelboxen. Ga samen met Sari en Mats door de gevaarlijke lasers. Kan jij naar de overkant zonder geraakt te worden? Ontdek de verschillende doe-activiteiten in de belevingsexpo. 

3. Je wordt er slimmer van

Er hangen doorheen de expo tal van weetjes over Studio 100 en de figuren. Vergeet ze zeker niet te lezen tijdens je bezoek. En doe samen met Van Leemhuysen de grote Studio 100-quiz.

4. Extra animatieruimte voor jong en oud

Na al dat leuks kan je tot rust komen in de animatieruimte. Hier valt heel wat te beleven. Leef je uit op het springkasteel, ontdek de verschillende boeken van Studio 100 in de leeshoek of amuseer je met de grote Twister-mat. Tip: Breng wat extra vriendjes mee voor een leuke uitdaging! En de ouders; die kunnen hier ondertussen genieten van een drankje.

animatie

5. Exclusieve strip als cadeau

Wist je dat je een gratis strip krijgt bij je bezoek aan Studio 100 Aan Zee? Vervolledig je strip tijdens je bezoek aan de belevingsexpo. Weet jij al wie de garnaalkroket heeft opgegeten? Achterhaal het einde van je strip in de belevingsparcours. Je gaat met een uniek exemplaar naar huis. Een aandenken om te koesteren!

6. Weer of geen weer

Een druilerige dag aan zee? Studio 100 to the rescue! Een bezoek aan de Studio 100 Belevingsexpo en K3 Immersive Bootcamp is de ideale binnenactiviteit. Maar ook op warme dagen is Kursaal Oostende the place to be. Hier kan je lekker afkoelen als het buiten te heet wordt.

7. Ervaar het leven als een K3'tje

Sta in de spotlights! Zing en dans mee op nieuwe hits van K3. Geniet van het podium voor jou alleen. Kan je niet genoeg krijgen van K3? Stap dan in hun voetsporen en word een echt K3’tje in de Immersive Bootcamp. Je leert er zingen, dansen zoals een echte K3.

K3