U bent hier

7 zomerse beachbars

Ook deze zomer kun je in Oostende naar je nieuwe favoriete beach bar. Ontdek hieronder de verschillende bars, maar ga vooral eens langs. 

Strandbar Pier

Strandbar Pier is een gloednieuwe beachbar in Oostende. Serveert lunch, diner en dranken op het strand!

Open: april - september 2018

Lees meer

Strandbar Lido

Nippen van een sundowner wordt stilaan euh… vaste prik bij Strandbar Lido op het strand van Oostende. De beachbar vind je naast strandverhuur Lido, ter hoogte van ‘De Horloge’ op de Albert I-promenade. Je kunt er terecht voor verfrissende drankjes, een vlotte bediening en vanzelfsprekend het onevenaarbare zicht op zee en strand.

Open: april - september 2018

Lees meer

VVW Inside – Outside

De Surfclub is elk jaar weer een prima plek om aan watersporten te doen of gewoon met het zand tussen je tenen de zon te zien ondergaan. Aan drankjes doen ze er natuurlijk ook.

Open: permanent

Lees meer

Blue Buddha Beachclub

Blue Buddha kiest voor lichtblauwe accenten in het interieur met palm- en olijfbomen. Liefhebbers genieten er van een zomerse cocktail of fris biertje, maar er zijn ook allerlei hapjes om het geheel compleet te maken. Je hebt Oostende nog nooit zo hip gezien. 

Open: 16 juni - 16 september 2018

Lees meer

Polé Polé Beach

Polé Polé Beach gaat voor een nostalgische, doorleefde sfeer, maar net met dat tikkeltje extra, getrouw aan de naam en faam. De Caribbean touch is alomtegenwoordig en het maritieme decor doet de hardnekkigste piraten smelten.

Open: 16 juni - 16 september 2018

Lees meer

Bondi Beach

Bondi Beach is een klassevolle beachbar waar food, drinks and music centraal staan. Een volledig nieuwe make-over van de gekende Monroe Beach op het strand van Oostende t.h.v. Casino Oostende. In deze nieuwe POP UP strandbar kan je de ‘Bondi feeling’ te beleven. 

Open: 16 juni - 16 september 2018

Lees meer

Q-Beach House

Ook Q-Beach House keert deze zomer terug naar Oostende. Mét live-optredens, muziekevents en een gezellig terras waar hapjes en drank geserveerd worden. Q Music zendt live uit vanop het strand.

Open: 30 juni - 2 september 2018

Lees meer

Oostende denkt aan het comfort van de strandgasten en aan dat van de inwoners. Elke beachclub heeft een EHBO-zone, toiletten en nieuwe lockers. In de beachbars is het elke dag feest, maar na 22 uur dooft de muziek stilletjes uit.

Nieuwe zomerbar: Bagatelle Summer Bar

Bagatelle Summer Bar

Aan de rand van de Wellington Renbaan opent deze zomer de Bagatelle Summer Bar met zicht op de paardenrenbaan. In 1983 werd het terras van de Bagatelle voor het eerst omgebouwd tot zonneterras om iets te drinken tijdens de paardenrennen en nu krijgt het terras zijn oorspronkelijke bestemming terug, inclusief de gekende wit-rode parasollen!

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen