U bent hier

7 tips van de spelers van KV Oostende

Omdat de spelers uit de A-kern van KV Oostende graag in hun thuisstad vertoeven, tippen we hier alvast hun favoriete adresjes in de Stad aan Zee. Ontdek jij een lievelingsplek die je gemeenschappelijk hebt met een van de spelers?

Silvio Proto

Doelman

"Ik heb een flat aan het oude Militair Hospitaal op de grens met Bredene. De duinen in de omgeving stralen een fantastische rust uit, waar ik ontzettend van kan genieten. Het gebied rond Fort Napoleon en de oude Visserskaai is zo charmant. Daar ga ik graag uitwaaien."

Michiel Jonckheere

Middenvelder

"Ik flaneer graag in de buurt van Kursaal Oostende. Het is een prachtig baken aan de kustlijn en straalt de grandeur van Oostende uit. Ook als je Oostende komt binnenrijden van aan de Mercator, dan zie je in de verte het statige Kursaal. Dat voelt als thuiskomen."
Michiel Jonckheere houdt er ook van om af en toe een voorstelling mee te pikken in Kursaal Oostende, te eten in de Agua del Mar of even te verpozen op de bankjes met zicht op zee.

Bruno Godeau

Verdediger

"Ik ben eigenlijk een Brusselaar, maar ontzettend gecharmeerd door Oostende. Ik heb hier een appartement en als ik even wil ontspannen, dan wandelen we door de winkelstraten. Altijd gezellig druk, maar dat maakt me blij omwille van de sfeer die er hangt."

William Dutoit

Doelman

"Sinds kort woon ik met mijn vrouw en zoontje in Oostende, pal in het centrum. Het is ongelofelijk hoeveel hier altijd te beleven is. We gaan graag wandelen op de dijk. Weet je, we kijken uit naar de zomer om samen te kunnen genieten van het prachtige strand hier in Oostende. Lijkt me bijzonder gezellig en uniek aan de Belgische kust."

Brecht Capon

Verdediger

"Mijn favoriete plaats in Oostende is tea-room The Cheers. Echt zalig, in de Adolf Buylstraat, waar je de mensen ziet voorbijkomen. Altijd lekker voor een pannenkoek of een milkshake."

Landry Nany Dimata

Aanvaller

"Geef mij maar een tafeltje bij Marebello op de zeedijk. Een fantastische Italiaan, superlekker en ontzettend vriendelijk. Het is een plekje dat ik snel ontdekt heb in Oostende. Als ik een lekker koffietje wil, dan ga ik naar de Capuccino."

Antonio Milic

Verdediger

"Recent heb ik La Siesta ontdekt in de binnenstad. Een geweldige plek waar je een lekkere cocktail kunt drinken."

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen