In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

5x heerlijk brunchen

Haaa, brunch. Het excuus voor mensen die graag wat langer slapen en dus later willen ontbijten. Maar net zo goed een reden voor de ongeduldige eters om gewoon wat vroeger met de lunch te beginnen. Hoe dank ook, lang gezellig tafelen en uitgebreid eten hoort er sowieso bij. We sommen even de topadresjes in Oostende voor je op. Smakelijk!

Food & Coffeebar Albrecht

Als ode aan haar opa de jazzdrummer speelt Elke, de uitbaatster van Albrecht, zachte jazz af in de zaak. Past perfect bij het gezellige interieur en de gastvrijheid. Maar je komt hier vooral om te smullen. Van zoete pancakes of een hartig ontbijt, van de gezonde en creatieve slaatjes tot de heerlijkste taarten. De zoetemondjes wagen zich trouwens aan de ‘freakshakes’, milkshakes met heel wat extra. Instagrammers go wild.

Lees meer

Gastrobar Panorama

Een hongertje voor of na een stuk theater? Of gewoon zin in een eerlijke lunch? In het cultuurcafé De Grote Post werken ze zo veel mogelijk met lokale producenten en biologische producten. Weg met die ecologische voetafdruk. Kom dus schuldvrij genieten van een kop koffie, ontbijt, een glas wijn of een heerlijke lunch in deze architecturale parel. De geschiedenis krijg je er zo bij.

Lees meer

Cappuccino

Twintig jaar lang al is de Cappuccino een gevestigde waarde in Oostende, maar in 2018 kreeg de zaak een grondige opknapbeurt. Lees er de reviewsites maar op na, Cappuccino is gegeerd om zijn uitgebreide ontbijtjes. De spontane obers komen je met veel plezier taart en ijs brengen. mag het wat meer zijn, dan bestel je gewoon pasta, een slaatje of croques. De monsieurs, niet de schoenen. Gehaast? Een wafel of huisbereid ijsje om mee te nemen kan ook.

Lees meer

Expo&Kafie

“Voor mij een spiegeleitje en een schilderij aub.” Bij Expo&Kafie kan het zomaar. Ontbijt vind je er in alle geuren en kleuren, maar ook de lunchers en cocktailliefhebbers mogen aanschuiven in het warme, indrukwekkende decor. Zowat alles wat je ziet is meteen ook te koop. Tom, die de zaak met Robin runt, kwam trouwens helemaal van het verre Beringen om zich te nestelen in Oostende. Met Expo&Kafie nodigt hij jou alvast uit om (even) hetzelfde te doen.

Lees meer

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder