U bent hier

6 zomerse beachbars

Ook deze zomer kun je in Oostende naar je favoriete beach bar. De zes lekkerste en meest swingende plekjes op een rij.

Blue Buddha Beachclub

Blue Buddha kiest voor lichtblauwe accenten in het interieur met palm- en olijfbomen. Liefhebbers genieten er van een zomerse cocktail of fris biertje, maar er zijn ook allerlei hapjes om het geheel compleet te maken. Je hebt Oostende nog nooit zo hip gezien. 

Open: 16 juni tot en met 16 september 2018

Lees meer

Polé Polé Beach

Polé Polé Beach gaat voor een nostalgische, doorleefde sfeer, maar net met dat tikkeltje extra, getrouw aan de naam en faam. De Caribbean touch is alomtegenwoordig en het maritieme decor doet de hardnekkigste piraten smelten.

Open: 16 juni tot en met 16 september 2018

Lees meer

Monroe Beach

Deze zomer komt er opnieuw een Monroe Beach Bar in Oostende. Helemaal in de stijl van de Azurenkust, in tinten van beige en wit en badend in een warme, zuiderse sfeer. Geen nood: als je geen mojito lust, is er altijd wel een glas champagne en heerlijke tapas natuurlijk.

Open: 16 juni tot en met 16 september 2018

Lees meer

Q-Beach House

Ook Q Beach keert deze zomer terug naar Oostende. Mét live-optredens, muziekevents en zogenaamde silent movies, waarbij je met hoofdtelefoon naar een film kijkt. Q Music zendt live uit vanop het strand.

Open: 1 juli tot en met 31 augustus 2018

Lees meer

VVW Inside – Outside

De Surfclub is elk jaar weer een prima plek om aan watersporten te doen of gewoon met het zand tussen je tenen de zon te zien ondergaan. Aan drankjes doen ze er natuurlijk ook.

Lees meer

Lido Beach Bar

Nippen van een sundowner wordt stilaan euh… vaste prik bij Lido Beach Bar op het strand van Oostende. De beachbar vind je naast strandverhuur Lido, ter hoogte van ‘De Horloge’ op de Albert I-promenade. Je kunt er terecht voor verfrissende drankjes, een vlotte bediening en vanzelfsprekend het onevenaarbare zicht op zee en strand.

Lees meer

Oostende denkt aan het comfort van de strandgasten en aan dat van de inwoners. Elke beachclub heeft een EHBO-zone, toiletten en nieuwe lockers. In de beachbars is het elke dag feest, maar na 22 uur dooft de muziek stilletjes uit.

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen