Menu

U bent hier

5 voorstellingen die je moet gezien hebben tijdens Chambres d'O

Na alle feestgedruis zoeken we binnenkort de knusse sfeer op tijdens het hartverwarmende huiskamerfestival Chambres d'O waarbij tientallen Oostendenaars hun deuren wijd open zetten voor jou! Chambres d'O is uniek, gastvrij, verrassend, gezellig. Chambres d'O is theater, muziek, film, literatuur, kinderworkshops… Kortom kunst met grote K op huiskamerformaat gebracht.

Ontdek hier 5 toppers die je zeker moét gezien hebben:

01

Chambres d'O : HELSINKI (ENG gesproken)

Deze in New York geboren kunstenaar zal je onderdompelen in een reeks van aanzwellende aantal tekstfragmenten die bij elkaar worden gevoegd en weer uit elkaar worden gehaald, half willekeurig, tot breekbare, ongrijpbare tekstpareltjes. De stem is er, maar jij zorgt voor de visuele verbeelding! (Engels)

Lees meer
02

Chambres d'O : Halleluja

Halleluja met schrijfster Annelies Verbeke graaft naar de zin van het leven.In de vijftien verhalen van deze bundelsnuffelt Annelies Verbeke aan de mens - en ze ruikt tristesse.Toch blijft de toon in Halleluja vrijwel constant licht. De verhalenlijken haast gezellig, maar de gezelligheid is van het slag waar je in de hapjes stikt en de theelichtjes een uitslaande brand veroorzaken.” (uit De Standaard, 3 januari – Sofie Gielis)

Lees meer
03

Chambres d'O : SHORT OF LYING (ENG gesproken)

Luanda Casella brengt - met haar Braziliaans temperament - een heftig en intrigerende performance over bedrog, misleiding en corruptie! (Engels)

Lees meer
04

Chambres d'O : WITH OUT ME (ENG gesproken)

Deze jonge Nederlandse kunstenares  zoekt naar een evenwicht tussen een comfortabele anonimiteit en jouw bewuste aanwezigheid voor haar performance. Er staat je, samen met haar, een boeiende ontdekkingstocht te wachten! (Engels)

Lees meer
05

Chambres d'O : BRIEF AAN MIJN KIND

Jorre Vandenbussche, Thomas Janssens , jij en de andere genodigden spelen de hoofdrol: welke boodschap, welke raad en ervaringen …  willen we meegeven in een brief aan onze kinderen wanneer ze 18 jaar zijn en op eigen benen kunnen staan. Je wordt ondergedompeld in een maalstroom aan brieven, Ruben Nachtegaele maakt een stemmencompositie. 

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen