Menu

U bent hier

5 toppers in Kursaal Oostende

Neem er alvast je agenda bij want als het van Kursaal Oostende afhangt, ben je dit voorjaar niet vaak thuis!

Bal Rat Mort - Grease

03/03

Bal Rat Mort pakt voor de 120ste editie uit met het thema ‘Grease, an evening of 50’s & 60’s fun’. Spring jullie Cadillac in en kom op zaterdag 3 maart feesten tijdens het mooiste themabal van het land! Waag jullie aan een twist, jive, swing of Boogie Woogie met de beste Rock ‘n Roll dansmuziek met levende jukebox Dj Chris Barrow. De hele avond zijn er live acts en optredens, een fotocorner, een kostuumwedstrijd en een heuse American Diner om een hamburger en milkshake te smullen!

Lees meer

Romeo & Juliet - Ballet & Dansvoorstelling

11/03

Romeo en Julia is misschien wel het meest tragische liefdesverhaal ooit. Omdat de liefde tussen Romeo en Julia door beide ouders wordt gedwarsboomd bedenken ze een plan om toch bij elkaar te kunnen zijn. Julia neemt een drankje waardoor ze dood lijkt. Dit plannetje loopt echter verkeerd waardoor Romeo echt denkt dat ze is overleden en zelfmoord pleegt. Julia wordt wakker, ziet hem liggen en pleegt ook zelfmoord. “Liefde tot de dood ons scheidt”.

Lees meer

K3 Show 2018

07/04 & 08/04

Na hun eerste eigen tour met Captain Space hebben Hanne, Marthe en Klaasje de smaak te pakken en komen zij in het voorjaar van 2018 terug met een gloednieuwe K3 show. Kom jij ook meezingen en –dansen met de K3’tjes? Het wordt een super spannende show met vele grote K3-hits én met nieuwe K3-liedjes. Zorg dat je er bent!

Lees meer

Ketnet Musical: Team-U.P.

10/05

In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste?... In deze school komt Lars, de zoon van een groot sporter, tegen zijn zin terecht. Want dit hoort zo voor een zoon van een sportman. Niet iedereen is even blij met zijn komst. En wanneer de directie, omwille van zijn vader’s bekendheid, Lars voortrekt, is het hek van de dam en staat de hele school op stelten.

Lees meer

Niels & Wiels Live

11/05

Niels déélt die liefde voor muziek al jaren met zijn trouwe kompaan en goede vriend Miguel Wiels. Na enkele jaren samen liedjes schrijven zijn ze nu klaar voor een vólgende stap. Voor het eerst treden 'Niels & Wiels' sámen op, en dat levert een avond vol fijne muziek, grappige verhalen en eerlijke vriendschap op. Een avond waar je absoluut bij wil zijn.

Lees meer

Bal Rat Mort - Grease

Kursaal Oostende

za 3 mrt 2018

ABBA In Symphony

Kursaal Oostende

zo 4 mrt 2018

Radio 2 - Eregalerij

Kursaal Oostende

do 8 mrt 2018

Claude François Hommage

Kursaal Oostende

za 10 mrt 2018

Romeo & Juliet - Ballet & Dansvoorstelling

Kursaal Oostende

zo 11 mrt 2018

The Roy Orbison Story

Kursaal Oostende

vr 16 mrt 2018

NATALIA - Me & My producer The 2nd edition

Kursaal Oostende

za 24 mrt 2018

Willem Vermandere

Kursaal Oostende

zo 25 mrt 2018

Wonder Seats

Elk ticket, ongeacht de categorie, kan men upgraden met het “Wonder Seats” arrangement met een supplement van slechts 20€.
  • Buffet vol zoete lekkernijen (taartjes, pannenkoeken...), chocolademelk, koffie, thee,... 
  • Een verfrissend drankje tijdens de pauze
  • Een zakje snoep
  • Een wonder gadget

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen