Opgelet!

Vanaf zaterdag 25 juli 2020 is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige bebouwde kom van Oostende. Meer lezen? Klik hier.
Tijdens het weekend van 15/08 en 16/08 moet je je aanmelden als je naar het strand wil gaan in één van de drukste zones. Voor meer info, klik hier.
Menu

U bent hier

5 tips voor Zomer in O.

Theater aan Zee gaat helaas niet door dit jaar, maar geen zorgen, er is Zomer in O. Isolde Lasoen, muzikante bij onder meer Isolde et les Bens en Daan, is alvast enthousiast: “Het is een mooie opportuniteit voor heel wat kleine of onbekende projecten en bands om zichzelf in de kijker te spelen. Maar kleiner wil niet zeggen slechter. Eigenlijk wordt het allemaal een pak intiemer.”

Ontdek hieronder onze 5 tips voor Zomer in O.

1. Lacrima door Tom Vermeir en Compagnie Cecilia

Tom Vermeir kruipt in de huid van Chief, een man die zijn ex belooft haar verloren zoon op te zoeken in de wijk waar hij opgroeide. Een intense klaagzang over elkaar kwijtraken en verslavingen, gespeeld in het prachtige amfitheater van De Grote Post.

Uitverkocht

2. Delphine Lecompte & Mauro Pawlowski

Versmelt de straffe gedichten van Delphine Lecompte met de snoeiharde gitaar riffs van Mauro en je krijgt een hoogstaande avond vol chaos en poëzie.

© Johan Jacobs

3. Aster

Ook jong talent krijgt een podium tijdens Zomer in O. Aster wordt steevast getipt als niet te missen act en blinkt uit van het talent. Hij was één van de laureaten van Soundtrack.

© Merel Claes

4. Islam, een nieuwe lichting door Khalid Benhaddou en Erhan Demirci

Khalid en Erhan versmelten een warm pleidooi voor verzoening en dialoog met een stevige brok humor en maatschappijkritiek.

5. Moving Ballads door Femke Gyselinck

Femke laat haar inspireren door de teksten van Joni Mitchell en Frank Zappa en tovert ze om in beweging, dans en lijfelijkheid.

© Femke Gyselinck

Praktisch

Zomer in O.

Zomer in O. is het culturele evenement van de zomer. Zowel Theater Aan Zee, De Grote Post, KAAP, Mu.ZEE, Kunstencampus aan zee en kleinVerhaal slaan de handen ineen voor twee maanden vol theater, muziek, literatuur, dans en familievoorstellingen. In openlucht, verspreid over Oostende en volledig coronaproof!

Zomer in O. loopt van van 11 juli tot 16 augustus. Ticket zijn online verkrijgbaar of aan de balie van De Grote Post en Toerisme Oostende.

Lees meer

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder