Menu

U bent hier

5 redenen waarom Nacht van de Magie hét goochelevenement van de herfstvakantie is

31/10/2017

Voor de derde keer op rij komt deze fantastische goochelshow naar Oostende voor Halloween. Dit spektakel wil je niet missen!

 1. Kobe Van Herwegen

  Presentator Kobe Van Herwegen was jarenlang een Ketnet-gezicht, maar schreef ook het boek Chapeau “De geheime goochelgeschiedenis van België”. Jong en oud zullen genieten van alle goochelaars die Kobe wist te strikken voor deze editie! De zombies zijn de rode bloederige draad...
 2. Hans Kazan

  Hans Kazan is een begrip in Nederland, maar ook in Vlaanderen was hij in de jaren '70-'80-'90 populair. Hans Kazan had altijd één missie: kinderen én jongeren aansteken met het goochelvirus! En dat doet hij nog steeds.
 3. De kinderen van Hans Kazan

  Magic Unlimited, ofwel de kinderen van Hans Kazan, kregen de goochelmicrobe met de paplepel binnen en brengen elk jaar met hun papa een zomershow voor de ganse familie met 6000 enthousiastelingen. Dit trio zal dit jaar voor grote spectaculaire trucs zorgen!

 4. De enige echte Jacques Vermeire

  Special guest Jacques Vermeire waagt zich op het podium als… goochelaar! Dankzij onder meer 'FC De Kampioenen' kent iedereen Jacques Vermeire. Maar ben jij ook benieuwd hoe hij het ervan af brengt als goochelaar? Zorg dat je erbij bent!
 5. Wild Card

  Er wordt een Wild Card weggegeven voor de meest beloftevolle goochelaar, en de kans is groot dat die nog zéér jeugdig zal zijn! Alle generaties goochelaars samen op één podium, en alle generaties goochelliefhebbers in het publiek is dit jaar hét doel van De Nacht van de Magie.

Nacht van de Magie 2016 - Aftermovie

Praktisch

Wanneer

Dinsdag 31/10/2017

Waar

Kursaal Oostende

Tickets

€ 38 - € 55 
Bestel hier

Parking

Alle informatie over vlot, goedkoop en snel parkeren vind je hier.

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

 • Unieke eet- & drinkadresjes
 • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
 • Maak kans op leuke Oostende prijzen