U bent hier

5 redenen waarom je absoluut moet deelnemen aan The Color Run

The Color Run komt op 1 juli terug naar Oostende en dat mag niet zomaar aan je laten voorbijgaan. We lijsten hierbij alvast enkele redenen op waarom je die loopschoenen aan moet trekken en je zomer op een sportieve, leuke en kleurrijke manier in Oostende moet starten!

 1. De allerleukste editie in België: de Beach Edition

  De start, finish en het Color Festival zullen op het strand plaatsvinden… HEERLIJK! Met het zand aan je voeten ga je van start en loop je langs het Zeeheldenplein, de Drie Gapers en vooral langs het water. Vanaf 13 uur kan je je aanmelden aan de Montgomerykaai om je startpakket op te halen. 

 2. Je loopt bij elke kilometer door een kleurenzone

  Je start in een wit T-shirt en elke kilometer krijg je een wolk van kleurenpoeder over je heen. No way dat je ook in het wit zal eindigen! Na 5 km zie je er uit als een vrolijke mix van groen, roos, geel, oranje en blauw! Starten doe je vrij tussen 15.00 en 16.30 uur, waarbij je in groepjes vertrekt om de gekte tegemoet te gaan. 
 3. Het draait er niet om de snelste te zijn…

  Laat je chronometer maar thuis, want de tijd doet er helemaal niet toe. Het draait allemaal om fun, kleur en je amuseren met vrienden en familie. Nodig dus vrienden, vriendinnen, collega's, buren, neven en nichten uit, want het is het ideale moment om nog eens bij te praten en samen een unieke sportactiviteit mee te maken.

 4. 'Hero Tour'

  Thema dit jaar: 'Hero'! Iedere The Color Runner ontvangt bij zijn inschrijving een uniek The Color Run Hero Tour t-shirt, een startnummer, een headband en een HAPPY en Thunder tattoo! Bij de finish ligt er voor alle helden/lopers een eigen zakje kleurenpoeder én een unieke UNICORN medaille klaar.

 5. The Color Run is voor iedereen

  Color Runners komen in alle leeftijden, vormen, maten en snelheden voor! Wandelaar of olympisch atleet, de 5 kilometer van The Color Run™ is haalbaar voor iedereen. Je hoeft dus nog niet onmiddellijk een trainingschema te ontwikkelen, maar wel je agenda vrij te houden! Want het feestje begint pas na de finish.

 6. Het is 1 groot loopfestival

  Je danst over de eindstreep en na de aankomst gaat de pret gewoon verder in het “Color Festival” waarbij nog meer gekleurd poeder gebruikt wordt tot iedereen er als een volmaakte regenboog uitziet. De opzwepende muziek zal je eerst aan het dansen zetten en je daarna zeker helpen om de gelukkigste 5 kilometer van de wereld af te leggen. Je ontvangt achteraf een drankje en samen met alle lopers sluit je de loop af met de DJ en MC. 

Overtuigd dat je wil deelnemen?

Wanneer?
zondag 01/07

Waar?
Klein Strand en Zeedijk

Tickets?
Voorverkoop € 39 / Ter plaatse € 41
www.thecolorrun.be

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

 • Unieke eet- & drinkadresjes
 • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
 • Maak kans op leuke Oostende-prijzen