U bent hier

5 redenen om Barrio Cantina niet te missen

1-3 juni, Leopoldpark

Foodtruckfestival Barrio Cantina komt dit jaar terug naar het Leopoldpark in Oostende. Ontdek hier de 5 redenen waarom jij dit culinair event in geen geval mag missen!

 1. Culinair en visueel spektakel

  Barrio Cantina bouwt een gezellige ‘markt’ waar bezoekers een waaier aan wereldse gerechtjes en streetfood kunnen bestellen. Het geheel wordt aangevuld met een streepje muziek, leuke bars, toffe zithoeken en sympathieke kinderanimatie. Polé Polé zorgt voor kleurrijke decoratie, een aangename sfeer en zomerse cocktails!

 2. Originele foodtrucks

  Zag je ooit al eens een eetkraam in de vorm van een vuurtoren of een foodtruck waar ze pizza’s nog bakken in een echte houtoven? Op dit foodtruckfestival kan het allemaal, want er is voor elk wat wils. Alleen al voor de originele namen van de kraampjes zou je al eens een kijkje komen nemen. Kom proeven van pannenkoeken aan de meter met vulling van insecten. De Ballenbar met ballen met truffel. El Hambre met slow smoked pulled pork en roasted ribs. IJsster komt met ijs op basis van pittige Indische mango. Patate Au Four met gepofte aardappels met toppings van vis – kaassaus, paddestoelen, …

 3. Het beste der lage landen

  De organisatoren van het festival bouwen verder op de succesvolle edities van vorige jaren. Zoals gewoonlijk worden de beste foodtrucks uit België en Nederland aan een strikte selectie onderworpen. Zo komt ook dit jaar enkel het beste op jouw bord tijdens het driedaagse culinair festijn.

 4. Gratis toegang, kids corner en massagecaravan

  Wie al gegeten heeft maar toch de sfeer wil opsnuiven, is ook van harte welkom. Kom even met je heupen wiegen op de zomerse muziek van de aanwezige dj’s of geniet van een cocktail in de zon. De toegang is gratis voor iedereen en voor de allerkleinsten is er een Kids Corner waar ze naar hartenlust kunnen vertoeven! In de Mind Your Body Karavan kan je jezelf laten verwennen met een massage.

 5. Drie dagen lang

  Heb je al plannen gemaakt voor het weekend? Of moet je tijdens de weekends werken? Niet getreurd. Het foodtruckfestival Barrio Cantina stelt haar foodtrucks op van vrijdag 1 juni tot en met zondag 3 juni. Je kunt dus zelf inplannen wanneer je wilt proeven van al dat lekkers en hebt daar maar liefst 3 dagen de tijd voor.

Barrio Cantina - Praktisch

Data

vrijdag 1 juni - 12:00
zaterdag 2 juni - 12:00
zondag 3 juni - 12:00

Locatie

Leopoldpark Oostende

Toegang

Gratis

Overzicht foodtrucks

Klik hier

Parking

Het Leopoldpark is heel vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je toch met de wagen, kijk dan even hier voor alle info over parkeren in Oostende.

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

 • Unieke eet- & drinkadresjes
 • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
 • Maak kans op leuke Oostende-prijzen

Komende topevenementen

James Ensor - Dromen van parelmoer

Mu.ZEE

12/05/18 tot 16/06/19

The Crystal Ship Tour met gids

wo 10 apr 2019 tot ma 22 apr 2019

The Crystal Ship 2019

13/04/19 tot 22/04/19