Opgelet!

Vanaf zaterdag 25 juli 2020 is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige bebouwde kom van Oostende. Meer lezen klik hier
Vanaf donderdag 06/08 tot en met zondag 09/08 moet je je aanmelden als je naar het strand wil gaan in één van de drukste zones. Voor meer info, klik hier.

U bent hier

5 keer herfstvakantie in Oostende

Geen idee hoe je die bengels een week kan bezighouden tijdens de herfstvakantie? Trek een weekje naar zee want Oostende heeft meer dan genoeg gepland tijdens deze vakantie. Een vleugje Halloween, maar vooral heel veel magie en sfeer.

01

De Spiekpietjes: Het Zilveren Belletje - Doe Expo

19/10 - 08/12

 De leukste familie-expo rond Sinterklaas komt weer naar Oostende! Deze keer gaat de expo over het boek 'Het Zilveren Belletje'. Verwacht je weer aan levensgrote platen, een audio-verhaal door Warre Borgmans, een spannende en spectaculaire zoektocht en een leuke pop-up Spiekpietjes-bar!

Lees meer
02

Oktoberfoor

04/10 - 03/11

Tijdens de jaarlijkse oktoberkermis valt er heel wat te beleven voor zowel klein als groot. De attracties zijn verspreid over 4 pleinen: het Wapenplein, de Groentemarkt, het Mijnplein en het St. Petrus- en -Paulusplein. Vergeet niet dat er verrassingen te ontdekken vallen op Halloween! 

Lees meer
03

Er was eens...

26/10 - 31/10

Het Leopoldpark wordt omgetoverd tot sprookjeswereld vol elfjes, trollen, prinsen en prinsessen. Je kan er elke dag van 14 tot 18 uur verschillende straatacts, theatervoorstellingen, workshops en verhalen ontdekken. Een sprookjeswandeling voor de ganse familie.

Lees meer
04

HOTEL HALLOWEEN Schrik

31/10 - 01/11

De griezels van Les Zerkiens zetten je oog in oog met je angsten, van de meest onbenullige tot de meest schrikaanjagende. Griezel door dit gruwelparcours langs doeken en sleutelgaten, portretten en monstermaskers. Ga als acteur én kijker op in de omgeving, om aan het einde je angsten te omarmen en veilig in te dommelen in De Slapende Berg.

Lees meer
05

De Spiekpietjes Musical

26/10 - 28/10

De Spiekpietjes' is een mini-musical voor alle kinderen die de Sint een warm hart toedragen, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Thaïs Vanderheyden. Tijdens de musical leren we wat je allemaal moet kunnen om een ECHT Spiekpietje te zijn. Krijgen de Pietjes op het einde hun Spiekpietjesdiploma van Sinterklaas?

Lees meer

Download gratis #kidsproof city guide

Onze city guide zorgt ervoor dat jullie zich geen seconde vervelen. Proef, geniet, ontdek, lach, shop, laat je verrassen en vooral: laat kinderen even baas zijn! Voor één keer mag het.

Vraag hem nu gratis aan:

TIP

Gratis geleide wandelingen tijdens de herfstvakantie

In de herfstvakantie kan je opnieuw genieten van enkele gratis geleide wandelingen. Een gids neemt je mee op sleeptouw door Oostende. De wandelingen zijn gratis, maar reserveren is aan te raden.

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen