U bent hier

5 cadeautips uit Oostende

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Met de onderstaande geschenkideeën uit Oostende heb je gegarandeerd succes bij vrienden en familie!

1. Rest"O"Cheque

Echte liefde gaat door de maag. Daarom valt een cadeaubon voor een restaurant vrijwel altijd in de smaak. De Oostendse restaurantcheque, ook wel Rest"O"Cheque genaamd, is hét geschenk bij uitstek om te geven aan je vrienden, familie of iedereen die jij culinair wil verwennen.

Elke cheque heeft een waarde van 25 euro.
Je bepaalt zelf hoeveel je er aankoopt voor jouw cadeaudoosje. Te koop via www.visitoostende.be/restocheque of aan de balie van Toerisme Oostende, Monacoplein 2.

2. Cadeaudoosje Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam.

De internationale kunsttentoonstelling Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam. van curatoren Jan Fabre en Joanna De Vos is nog tot en met 15/04/2018 te bezichtigen op 22 locaties in Oostende. Een cadeaudoosje is het ideale geschenk voor jouw vrienden en familieleden die houden van cultuur, maar ook voor alle nieuwsgierigen die enkele unieke Oostendse locaties op een andere manier willen ontdekken. Het doosje bevat twee toegangstickets voor de expo en een wandelgids met achtergrondinfo rond de kunstwerken en kunstenaars.

Prijs: 28 euro
Te koop aan de balie van Toerisme Oostende, Monacoplein 2 & aan de balie van Mu.ZEE, Romestraat 11

3. Oostende-kousen

Oostende ontwikkelde eigen Oostende-kousen met een leuk martiem en winters motief. Deze kousen zijn slechts in beperkte oplage verkrijgbaar, dus met dit geschenk onder de kerstboom zal je gegarandeerd scoren! De sokken hebben een taille unique: maat 39-42.

Prijs: 8 euro
Te koop aan de balie van Toerisme Oostende, Monacoplein 2

4. Schaatstickets voor Winter in het Park

Beleef een magische eindejaarsperiode op de gloednieuwe kerstmarkt van Oostende. Bij Winter in het Park wordt de gezelligste periode van het jaar, nog intenser beleefd! Tickets om te schaatsen op de vijver zijn voor jong en oud een geslaagd geschenk.

Prijs: 7 euro per schaatsticket
Te koop aan de kassa van de schaatspiste in het Leopoldpark

5. Oostende-sweater

De comfortabele sweater met het logo van Oostende bestaat voor mannen, vrouwen en kinderen. De truien voor volwassenen zijn lichtblauw, kids kunnen met een donkerblauwe trui pronken. Deze sweater vind je nergens in de winkelrekken, maar is enkel via visitoostende te koop!

Prijs: 29,95 euro voor een kids-sweater of 49,95 euro voor een sweater voor volwassenen
Te koop in onze webshop

Tip: laat je cadeaus gratis inpakken

Inpakbar in het Feest- en Cultuurpaleis

Shoppers kunnen tijdens de kerstperiode hun pakjes laten inpakken in de Inpakbar in het Feest- en Cultuurpaleis. Onze inpakspecialisten pakken je kerstcadeautjes gratis in uniek Oostends cadeaupapier in. 

Je kunt een vrijwillige bijdrage leveren voor het goede doel van Boven de Wolken in het kader van Music for Life.

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen