5 adresjes voor een lekkere freakshake

Voor al wie onder een steen heeft geleefd: maak kennis met de freakshake. Heerlijke drankjes versierd met allerlei toppings die zorgen voor een Instagrammable look.

Op onder andere deze 5 leuke adresjes in Oostende geniet je van dit over-the-top drankje.

Albrecht

In deze hippe hotspot kan jij je volledig laten gaan als liefhebber van al wat zoet is. Geniet hier onder andere van ‘unicorn milk’: een roze warme chocolademelk met witte chocolade én een grote toef slagroom vol kleurrijke toppings zoals macarons en heerlijke snoepjes. Naast chocolademelk heeft Albrecht ook nog andere lekkernijen in petto: granola bowls, heerlijke American pancakes en zoveel meer. 

Hertstraat 8

Meer informatie

Histoires d'O

Op een koude dag gezellig opwarmen met een warme drank én zicht op zee? Histoires d’O kan je dit allemaal bieden. Proef de ‘Choco OMG’, een echte topper om mee op te warmen na je strandwandeling. Wanneer je deze chocomelk voorgeschoteld krijgt, zeg je automatisch ‘Oh My God’. Een heerlijke warme chocolademelk met fondant chocolade galettes en slagroom. Het drankje wordt afgewerkt met heel wat lekkers zoals Maltesers, marshmallows en honing. 

Albert 1 Promenade - Zeedijk 53

Meer informatie

Tearoom Georges

Al drie generaties lang verwent Georges zijn klanten met heerlijke huisgemaakte wafels, pannenkoeken, roomijs, sorbets en snacks. Naast al deze lekkernijen serveren ze ook reuzegrote freakshakes. De freakshakes bestaan uit een milkshake naar keuze met een bolletje ijs in. Deze milkshake wordt omgetoverd tot een freakshake door heel wat heerlijke toppings: gesmolten chocolade met een M&M-crumble, een Luikse wafel met daarop ijs en slagroom, regenboogsnoep, enkele wafelfrietjes getopt met gezouten karamel en speculaascrumble. 

Adolf Buylstraat 15

Meer informatie

Cappuccino

Als hedendaagse tearoom gevestigd in de Kapellestraat biedt ook Cappuccino de gekke milkshakes aan. Geserveerd in een ‘mason jar’ brengen deze rijkelijk versierde milkshakes je terug op krachten na een dagje shoppen.

Ooststraat 22

Meer informatie

La Tarrino Oro

In het speels interieur van deze tearoom kan je smullen van hartige snacks, maar evengoed van zoete lekkernijen als wafels, pannenkoeken, ijscoupes en verschillende freakshakes. Als basis voor de freakshake kies je een milkshake en kan je deze naar hartelust aanvullen met snoepjes, koeken, chocolade en fruit. De topper die je zeker moet geprobeerd hebben: vanille milkshake met een donut, veel slagroom met kleine snoepjes aangevuld met lolly’s.

Wittenonnenstraat 18

Meer informatie

Nog een beetje watertanden?

Albrecht
Albrecht
Albrecht
Cappuccino
La Tarrina Oro
La Tarrina Oro
La Tarrina Oro
Histoires d'O
Histoires d'O
Tearoom Georges
Tearoom Georges