In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

5 adresjes voor een lekkere freakshake

Voor al wie onder een steen heeft geleefd: maak kennis met de freakshake en enkele varianten hierop. Heerlijke drankjes versierd met allerlei toppings die zorgen voor een Instagrammable look. Op onder andere deze 5 leuke adresjes in Oostende geniet je van dit over-the-top drankje.

 1. Albrecht

  In deze hippe hotspot kan jij je volledig laten gaan als liefhebber van al wat zoet is. Geniet hier onder andere van ‘unicorn milk’: een roze warme chocolademelk met witte chocolade én een grote toef slagroom vol kleurrijke toppings zoals macarons en heerlijke snoepjes. Naast chocolademelk heeft Albrecht ook nog andere lekkernijen in petto: granola bowls, heerlijke American pancakes en zoveel meer. 
  Hertstraat 8 
 2. Histoires d'O

  Op een koude dag gezellig opwarmen met een warme drank én zicht op zee? Histoires d’O kan je dit allemaal bieden. Proef de ‘Choco OMG’, een echte topper om mee op te warmen na je strandwandeling. Wanneer je deze chocomelk voorgeschoteld krijgt, zeg je automatisch ‘Oh My God’. Een heerlijke warme chocolademelk met fondant chocolade galettes en slagroom. Het drankje wordt afgewerkt met heel wat lekkers zoals Maltesers, marshmallows en honing. 
  Albert 1 Promenade - Zeedijk 53
 3. Tearoom Georges

  Al drie generaties lang verwent Georges zijn klanten met heerlijke huisgemaakte wafels, pannenkoeken, roomijs, sorbets en snacks. Naast al deze lekkernijen serveren ze ook reuzegrote freakshakes. De freakshakes bestaan uit een milkshake naar keuze met een bolletje ijs in. Deze milkshake wordt omgetoverd tot een freakshake door heel wat heerlijke toppings: gesmolten chocolade met een M&M-crumble, een Luikse wafel met daarop ijs en slagroom, regenboogsnoep, enkele wafelfrietjes getopt met gezouten karamel en speculaascrumble. 
  Adolf Buylstraat 15
 4. Cappuccino

  Als hedendaagse tearoom gevestigd in de Kapellestraat biedt ook Cappuccino de gekke milkshakes aan. Geserveerd in een ‘mason jar’ brengen deze rijkelijk versierde milkshakes je terug op krachten na een dagje shoppen.
  Ooststraat 22

 5. La Tarrina Oro

  In het speels interieur van deze tearoom kan je smullen van hartige snacks, maar evengoed van zoete lekkernijen als wafels, pannenkoeken, ijscoupes en verschillende freakshakes. Als basis voor de freakshake kies je een milkshake en kan je deze naar hartelust aanvullen met snoepjes, koeken, chocolade en fruit. De topper die je zeker moet geprobeerd hebben: vanille milkshake met een donut, veel slagroom met kleine snoepjes aangevuld met lolly’s.
  Wittenonnenstraat 18

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

 • Unieke eet- & drinkadresjes
 • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
 • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Ook interesse in?

De zomer van Oostende

Ontdek ons programma voor de zomer

Oostende Bonsoir

Ontmoetingen bij valavond met gastvrouw Guinevere Claeys

Vertel het verder