U bent hier

Waanzinnig familiecircus in Kursaal Oostende

In de herfstvakantie brengt Kursaal Oostende de Belgische première van een knettergek theatercircus. Zeg niet zomaar ‘circus’ tegen Cirque Berserk want dit is een spectaculaire show die je op het puntje van je stoel laat zitten van begin tot eind. Een unieke kans om dit te ervaren in eigen land!

Schitterend voor kinderen en zelfs nog beter voor volwassenen - The Sun

 1. Cirque Berserk is een unieke show met 35 topartiesten van over de hele wereld. We geven het je op een blaadje: zoiets zal je nog nooit gezien hebben!

 2. Het is van de makers van Zippos Circus, het grootste en bekendste circus van het Verenigd Koninkrijk.

 3. Cirque Berserk is véél meer dan circus. Het is een spectaculaire combinatie van eeuwenoude circusvaardigheden met hedendaagse, adembenemende acts en technieken.

 4. Dé absolute topact is The Motorcycle Globe Of Death, waarbij maar liefst vier motorrijders aan hoge snelheid een kooi inrijden. Hier zal je nog lang over napraten!

 5. Tussen al die spanning door kan je ook je lachspieren lekker ontspannen. Daar zorgt het hilarische en bekroonde clownsduo The Moustache Brothers voor.

 6. De tournée ging van start in Londen en wordt fel gesmaakt in het Verenigd Koninkrijk. In de herfstvakantie maakt het knotsgekke theatergezelschap een exclusieve tussenstop in België. Zeg nu zelf: daar wil je toch gewoon bij zijn?

 7. Door de combinatie van humor, acrobatie, dans, spanning en spektakel is deze show geschikt voor jong én oud. Don’t worry, alles is 100% veilig dus je kan hier gerust met je kind naartoe in de herfstvakantie (ideaal vanaf 5 jaar).

 8. Er is een héél grote kans dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel zal zitten en geregeld eens de handen voor je ogen zal slaan. En je zal dat niet eens erg vinden!

 9. Speciaal voor de gelegenheid zal de show baden in een gezellig halloweensfeertje

 10. Last but not least: you have to see it to believe it. Zorg dus dat je erbij bent, van 26 tot 31 oktober in het Kursaal Oostende!

Cirque Berserk - praktisch

Wanneer

26/10 - 31/10

Waar

Kursaal Oostende

Tickets

Vanaf € 33
25% korting voor kinderen tot 13 jaar
Bestel hier

Cirque Berserk 26/10 - 31/10 Trailer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

 • Unieke eet- & drinkadresjes
 • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
 • Maak kans op leuke Oostende-prijzen