Sie sind hier

Vermietungsagenturen

Ihr eigenes apartement in Ostende? Jedenfalls für eine weile? Wollen sie längere zeit in Ostende wohnen? Nicht nur die sommerferien sind eine erlesene zeit, um das meer zu besuchen. Ein winter in der Stadt am Meer ist mindestens genauso angenehm. Oder warum nicht mal ein jahr lang ein eigenes apartment in Ostende mieten? Bei einer der vielen vermietungsagenturen finden sie, was sie suchen! 

Agence Dermul

Verhuur en verkoop van vakantiewoningen. Gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen vanaf 5 dagen tot op jaarbasis. Speciale voorwaarden voor langere periodes. Grootste aanbod appartementen met zeezicht, havenzicht en parkzicht in Oostende. Liever iets rustiger en kindvriendelijker? Wij hebben ook een ruime keuze aan vakantieappartementen gelegen te Mariakerke, op wandelafstand van het centrum van Oostende. Overleg met ons voor je tweede verblijf of als je permanent naar Oostende...

Weiterlesen

Immo Ter Streep

Voor een zorgeloze vakantie ga je naar Immo Ter Streep. Ruime keuze aan moderne, goed uitgeruste studio's en luxueuze appartementen op de zeedijk of nabij het centrum. De persoonlijke service krijgt u er gratis bij. Mogelijkheid om te huren per week, midweek, 14 dagen, maand, maar ook op jaarbasis of via een op maat uitgewerkte formule. Vraag vrijblijvend onze verhuurcatalogus of bekijk het aanbod op onze website.

Weiterlesen

Agence Lecomte

Ons kantoor is gelegen op de wandelpromenade in Oostende. Hét kantoor bij uitstek voor wie op zoek is naar een mooi verblijf aan zee voor een week, 14 dagen of een maand. Ook verhuur voor midweeks, weekends of langere periodes. Vraag vrijblijvend een offerte! Ruim aanbod aan prachtige vakantiewoningen en luxe-appartementen. Bekijk onze vernieuwde website of vraag vrijblijvend onze brochures aan.

Weiterlesen

Immo Leys

Ons kantoor is gelegen op de Zeedijk in Mariakerke, op wandelafstand van het stadscentrum. Wij hebben een ruim aanbod van luxueuze en kindvriendelijke vakantiewoningen met zeezicht. Samen met u gaan wij op zoek naar de geschikte vakantiewoning. Persoonlijke service gegarandeerd! Ook appartementen/studio's op jaarbasis, gemeubeld en ongemeubeld. Ook voor verkoop en syndic kunt u op ons kantoor terecht.

Weiterlesen

Immo Bel Air

Ons kantoor is centraal gelegen op de Zeedijk van Oostende ter hoogte van het Strandplein in Mariakerke. Immo Bel Air heeft een ruim aanbod aan exclusieve vakantiestudio's en topappartementen van 2 tot 12 personen gelegen aan het strand. Zo goed als alle vakantie-appartementen zijn volledig vernieuwd, modern en kraaknet en bieden alle comfort. De prijzen zijn concurrentieel en voordelig en bieden een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ook verhuur op weekend of midweekbasis is...

Weiterlesen

Damit Sie nichts verpassen: Wir halten Sie gerne informiert über Oostende

  • über die besten Plätze zum Essen und Trinken
  • über die neuesten Veranstaltungen und Attraktionen
  • über Wettbewerbe, mit denen man tolle Preise gewinnen kann