Lieblingsorte zum Essen und Trinken

“Bij élk Oostende bezoek gaan we daar lunchen. Héérlijke volle slaatjes, mijn favoriet is de kip/avocado. Die van mijn vriend witte pens/gekarameliseerde appel. ”
“Hier komen we regelmatig een steak eten. De beste steak van Oostende, betaalbaar, very basic, niets hip of fancy, klassiek interieur en àltijd plaats. ”
“Onze vaste plaats voor een simpele spaghetti of garnaalkroketjes, met zicht op zee. ”
“Nieuw plekje in Oostende op de hoek van Beau Site. Een prachtig pand, dat ze ook prachtig hebben ingericht. Alles is af, de kopjes, dienblaadjes, lepeltjes en koekjes bij de koffie. Erg verzorgd, stijlvol en een onbetaalbaar zicht op zee. ”
“Een uitgebreid aanbod aan cultuur en voorstellingen, en ook steeds leuk om daar te aperitieven of een hapje te eten.”
“Dé beste en grootste ijsjes, de moeite waard om even aan te schuiven. ”

Lieblingsshops

“Super spot voor liefhebbers van vintage designmeubels.”

Lieblingsschlafplätze

“De glorie van weleer.. daar logeer ik het liefst als ik in Oostende ben. De kamers met terras aan de zeekant zijn top!”

Lieblingssehenswürdigkeiten

“Steeds een tof charmant evenement; eens het overzetbootje nemen om een wandeling te gaan maken tot aan Fort Napoleon en het rustige brede strand daar.”
“Een museum dat meer dan de moeite waard is om te bezoeken - mét of zonder kinderen. Werk en leven van de meester worden getoond én de grootste troef; je loopt rond in zijn huis, nagenoeg in de staat dat het destijds was, met zijn meubels, decoratie etc... Een heel speciale sfeer krijg je daar, dichter bij Ensor kun je tegenwoordig niet staan. ”

Lieblingsorte auf der Karte

Liste teilen: