Menu

U bent hier

Waarom je zeker moet meedoen met de MetaRelax® Ostend Night Run

23/09/2017
Zeedijk t.h.v. Kursaal Oostende
Tickets

Haal die loopschoenen uit de kast en begin alvast te trainen, want op zaterdag 23 september 2017 vindt de MetaRelax® Ostend Night Run plaats. De zon die ondergaat en een unieke setting bezorgen je gegarandeerd een runner's high

unieke ervaring

In massa in de Ensorgalerij en de Sint-Petrus- en -Pauluskerk, door de Langestraat of de Japanse Tuin lopen… het doet iets met een mens. Zeker wanneer het begint te schemeren en de stad stilaan donker wordt. Focus op de eindmeet, gedreven door de stroom die het tempo bepaalt. Vaste ‘cheerleaders’ zijn de zonsondergang, het maanlicht en de vele lichtjes die rond het parcours sfeer zullen brengen. Deze run is een unieke ervaring voor de rasechte Oostenaren en simpelweg iedereen met een zwak voor de zee.

Evy Gruyaert

Evy Gruyaert, in de sportwereld bekend als gezicht van onder andere Start to Run, is ambassadeur van deze editie. Ze zorgt op 23 september voor de warming-up zodat alle lopers goed opgewarmd aan hun Night Run beginnen!

Sporten met de hele familie

Of jij nu een beginneling of een getrainde loper bent, dit sportevent is voor de hele familie. Je kiest uit een parcours van 21, 14 of 7 km en er is zelfs een Kids Run. Zo heeft niemand een excuus om niet deel te nemen. En vergeet niet: actief supporteren is ook een beetje sporten, hé.

Je steunt het goede doel

De organisatie Rotary Oostende Ter Streep steunt graag lokale goede doelen. De opbrengst van de MetaRelax® Ostend Night Run gaat dan ook integraal naar de doelen waarvoor de organisatie zich inzet. Het voornaamste Oostendse project heet ‘Kansen voor kinderen’. Concreet steunen ze diverse initiatieven zoals de onderwijsmaaltijdcheques, de pamperbank en een niet-gesubsidieerde ruilactiviteit van baby-en kinderkledij. Met dit als einddoel kan het niet anders dan dat je met een glimlach over de finish komt!

Praktisch

Wanneer
Zaterdag 23/09/2017 - 20.00 uur

Waar
De run start op de Zeedijk t.h.v. Kursaal Oostende.

Prijs
Tickets vanaf 10 euro

Afhalen borstnummers
Op zaterdag 23 september 2017 van 9.00 u tot 19.00 uur in de tent op de zeedijk ter hoogte van het Kursaal (Westhelling)

Kleedkamers, douches en bewaring sporttas
Stedelijk Zwembad - Koningin Astridlaan 1, Oostende (tot max. 23.00 uur)

Bevoorrading
Na 7 km is er bevoorrading met water. Bij 14 km en de aankomst wordt er ook sportdrank voorzien.

Website en tickets
www.ostendnightrun.be

Ook interesse in?

Aanrader

De Spiekpietjes expo: een heel jaar Spiekpietjes

Interactieve expo rond de kleine helpertjes van Sinterklaas

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen