Menu

U bent hier

Valentijn in Oostende: Vlinders op het strand

Oostende laat de liefde graag rollen. Op het ritme van de februarigolven. Extra vlinders in buik en middenrif? We zetten alle hotspots op een rijtje. En dat mag je voor één keer ook letterlijk nemen…

Toegegeven, we hebben Valentijn ook wel eens verwenst. Alsof je je lief op alle àndere dagen van het jaar geen teken van genegenheid zou mogen schenken. Maar kijk, er zijn best wel wat romantische zielen die hun eeuwige liefde tijdens zo’n weekend in de verf willen zetten. En dan pakt Oostende stevig uit. Met events, kleine attenties of gewoon ook allerlei plekjes waar het romantisch toeven is. We weten immers allemaal: er is geen plek te gek om je lief een zalige Valentijn te kussen.

Liefdevolle arrangementen

Beleef een liefdevol weekend aan zee. Valentijn is het ideale moment om je partner te verrassen op een romantisch nachtje in Oostende. Geniet samen van een romantische strandwandeling en warm daarna op voor een knisperend haardvuur. We zetten enkele Valentijnsarrangementen op een rijtje. Klik hier voor enkele liefdevolle arrangementen

Boek hier uw verblijf

Bijvoorbeeld: 2017-04-26
Bijvoorbeeld: 2017-04-26

Kusfactor 10

Een kisscam hebben ze nog net niet hangen aan de kust. Maar op zo’n dag (of weekend) als Valentijn heb je vast liever wat privacy om je heen. Onze top-vijf om je lief eens goed vast te nemen en te kussen:

  1. De Koninklijke Gaanderijen. Natuurlijk! Een van de allermooiste plekjes van het hele land.
  2. De Westelijke Strekdam is een nieuwe trekpleister in Oostende. Veel dieper in zee kan je niet...
  3. Je hoeft niet naar Brussel om je in een koninklijke galerij te wanen. De Ensorgalerij is een plek om te zoenen. En gezoend te worden.
  4. Het Staketsel is een standaardplek bij mooi weer en stormweer. Meer nog, het is de enige plek waar het ook bij stormweer mooi is.
  5. De Lange Nelle is de vuurtoren van Oostende. Waarmee we niks willen beweren over het vuur en de passie in uw relatie.

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen