Menu

U bent hier

Tchaikovsky's serenade voor strijkers

CC De Grote Post - do 4 mei 2017

Dirigent Jos van Immerseel onderwierp in 2002 composities van Rimski-Korsakov, Tchaikovsky en Borodin aan zijn karakteristieke, historisch geïnformeerde aanpak, met Anima Eterna als kuuroord voor het grote repertoire. Teruggaan naar de bron, ballast afschudden en goede muziek puur, fris en als herboren weer de wereld insturen. Met klinkend resultaat.

Ruim tien jaar later is het tijd voor een vernieuwd bezoek aan het sprookjesachtige Russisch repertoire. Soliste in de tijdloze serenade Sheherazade is de flamboyante Chouchane Siranossian, die zich afgelopen seizoen al ruimschoots bewees in
Ravels Tzigane.

Deze voorstelling vindt plaats op locatie. Dankzij onze samenwerking met het Concertgebouw kunnen we een internationaal gerenommeerd en groot orkest als Anima Eterna opnemen in onze programmatie. Niet binnen de muren van De Grote Post, omdat we er eenvoudigweg niet voor uitgerust zijn. Maar wel in het Concertgebouw in Brugge. Onderweg krijg je een broodje en een inleiding. Vervoer is inbegrepen in de prijs.

Data

donderdag, 4 mei, 2017 - 18:00

Locatie

CC De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18a
Oostende 8400
Toon op kaart
Dichtstbijzijnde parking: 
Zeeparking

Prijzen

€47.00
Basisprijs: € 47

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen