Menu

U bent hier

TAZ#2017 (Theater aan Zee)

Leopoldpark - 27/07 tot 05/08

Deze zomer, van 27 juli tot en met 5 augustus, komt het kunstenfestival TAZ (Theater Aan Zee) terug naar Oostende!

Geniet van een stevige portie cultuur tijdens je zomervakantie aan zee. Tien dagen lang kan je in de stad en haven van Oostende meer dan 100 theatervoorstellingen en concerten meepikken. Zak zeker af naar het epicentrum van TAZ, het gezellige Leopoldpark, waar kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven in het Familiepark!

Café Koer

Op woensdag 26 juli om 22.00 uur wordt het feestelijke startschot gegeven met een vuurspektakel en het concert ‘WATER & FIRE/ Handel revisited’van saxofooncollectief BL!NDMAN in het Leopoldpark. Deze schitterende performance óp de vijver is vrij toegankelijk voor iedereen. Het meetingpoint Café Koer is elke avond the place to be. Een vast huisorkest grasduint dit jaar elke avond met een gastmuzikant in het rijke repertoire van het Franse chanson.

Ruim aanbod voor iedereen

Voor de jongste TAZ-bezoekers is het Familiepark, met leuke workshops en toffe spelletjes,  een echte aanrader. Vaste waarde op TAZ is het literatuur- en poëzieluik. Dit jaar nemen tien auteurs je Op Sleeptouw naar een onbekende plek in Oostende. Wat volgt is een openhartig gesprek over het schrijversschap. Tijdens Apéro Poëzie komt een bonte mix van schrijvers, gasten, jonge dichters en illustratoren aan bod.

Afspraak van 27 juli tot en met 5 augustus in Oostende. Neem alvast rustig de tijd om te grasduinen in het uitgebreide programma via www.theateraanzee.be.

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen