Winkelstraten

Christinastraat

Wil je even ontsnappen aan de shop-drukte? Duik dan de Christinastraat in. Hier vind je heel wat verborgen pareltjes die we je zeker willen laten ontdekken!

Adolf Buylstraat

Wie op zoek is naar iets exclusiever, waagt haar (of zijn) beste kans in de Adolf Buylstraat. Of het nu die speciale schoenen zijn, een designer-hemd of een unieke driekwartsjas is die je zoekt, je vindt er vast en zeker wat je in gedachten had.

Kapellestraat

Misschien wel de bekendste winkelstraat van de Kust. Zeker nu de lezers van Het Nieuwsblad ze nog verkozen tot beste winkelstraat van Vlaanderen.

TORHOUTSESTEENWEG & NIEUWPOORTSESTEENWEG

Hier vind je een divers aanbod van winkels en ook de grote winkelketens zijn zeker een bezoekje meer dan waard.

FEEST & KULTUURPALEIS

Wat ooit nog het gemeentenhuis van Oostende was, is nu een prachtig shoppingcenter met 17 winkels. Je vindt het vlakbij de Kapellestraat en het Wapenplein.

Alfons Pieterslaan

Deze brede winkelstraat wordt ook wel eens “de boulevard” genoemd. Geen grote ketenwinkels hier, maar wel een ruim aanbod aan leuke boetieks.

Een greep uit het aanbod 'Winkelstraten'

iU

iU is een winkelketen met 23 winkels. Onze winkels zijn gelegen in de belangrijkste Belgische winkelgalerieën en -centra. De iU spirit Bij iU zijn we van mening dat over kwaliteit niet onderhandeld wordt. Daarom vinden we bij iU dat de relatie met onze klanten moet zijn als een dialoog tussen twee experten. U bent de expert van uw leven, van uw lichaam, van uw huid en van uw product ervaringen. Wij zijn de gekwalificeerde experten op gebied van merken en producten die we voorstellen en we selecteren die met zorg. Een ruim assortiment! +500 kwaliteitsmerken: keuze troef bij iU! Bij iU vindt u beslist altijd het product waar u van droomt of dat u nodig heeft. Meer nog, bijna 20 jaar ervaring in de farmaceutische wereld is een garantie voor onze expertise en nauwlettende selectie. Zo vindt u bij ons enkel de kwaliteitsmerken van bekende laboratoria. Onze merken zijn getest en dragen diverse kwaliteitslabels, een bewijs dat de producten aan de strengste productienormen voldoen. Het geweldige iU-team zorgt graag voor u! U vindt bij ons enkel echte welzijns-specialisten die regelmatig opleiding volgen. Onze consulentes zijn ook rechtstreeks in dienst bij iU en werken als gevolg niet op commissie. Uw voordeel: perfect neutraal en belangeloos advies. Vertrouw hen en zij zullen u begeleiden bij het vinden van producten en behandelingen die perfect passen bij uw behoeften, uw wensen en uw definitie van welzijn.

lees meer
SluitenX
City Pass 200% Oostende 200% OOSTENDE Makkelijk en voordelig Oostende ontdekken
Meer info