Menu

U bent hier

Message in a Bottle

CC De Grote Post - vr 26 mei 2017

Een schipbreukeling op een onbewoond eiland schreef: “De kokosnoten moe.”, een noodkreet op papier. Hij stopte ze in een fles die hij in zee gooide, hopend dat iemand ze zou vinden en hem zou komen redden. Een andere schipbreukeling schreef “Laat me hier maar zitten, ‘t is hier goed.” Twee intrigerende verhalen.

Oproep
Vul zelf een fles(je) met een bericht. Het kan een kinderwens zijn, een gedicht, een levensverhaal, een liefdesverklaring, een noodkreet. Maar ook een geheime liefde, een gemis, een bericht aan een overledene, een ode aan het leven. Nog mooier: het onuitspreekbare, dat wat je normaal alleen zou toevertrouwen aan de branding.

Kortom, iets dat je van het hart moet. Het mag vrolijk, maar ook tristesse kan schoon zijn. Schrijf je boodschap op papier of print hem uit en stop hem in een fles. Gooi hem niet in zee, maar breng hem binnen in De Grote Post.

Martin Heylen

Martin Heylen zal de meest prikkelende verhalen samen met zangers en muzikanten op muziek zetten en in vertellingen gieten. De flessen met levenselixir worden ontkurkt en geconsumeerd op de vooravond van Oostende voor Anker 2017.

Data

vrijdag, 26 mei, 2017 - 20:00

Locatie

CC De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18a
Oostende 8400
Toon op kaart

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen