Menu

U bent hier

Kursaal Oostende

Kursaal Oostende is een mythische plek. Al van in de negentiende eeuw kwamen mensen ontspanning zoeken op deze plaats. Het huidige gebouw dateert van vlak na de Tweede Wereldoorlog. Maar geen schrik, van 2003 tot 2005 onderging het gebouw een ingrijpende renovatie. Tegenwoordig kan Kursaal Oostende prat gaan op een schitterende concertzaal met meer dan 2.000 zitplaatsen, waar het hele jaar door voorstellingen voor jong en oud op het programma staan.

Ontdek de eerstkomende toppers hieronder:

An evening with Elvis Friends and Original Musicians

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
vr 5 mei 2017

AN EVENING WITH ELVIS' FRIENDS?AND ORIGINAL MUSICIANS 2017 herinnert alle Elvis Presley fans aan een zwarte dag in de muziekgeschiedenis: de veel te vroege dood van hun idool in 1977, nu exact 40 jaar geleden.

Lees meer

Surely Bassey

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
za 6 mei 2017

John D brengt live een eerbetoon aan dame Shirley Bassey en aan de grootste crooners ter wereld. Tijdens een avond vullend programma zal John D in het eerste deel dame Shirley Bassey eren. In het tweede deel zal hij als zichzelf op het podium verschijnen en het beste van alle crooners vertolken.

Lees meer

Simple Minds - Acoustic Live 17 UITVERKOCHT

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
vr 12 mei 2017

Groot nieuws! Live Nation brengt Simple Minds naar Kursaal Oostende! Naar aanleiding van hun eerste akoestische album lanceren de Schotten een exclusieve akoestische tournee in de kleinere zalen. Op vrijdag 12 mei concerteren Jim en Charlie in Kursaal Oostende. Er reist ook een very special guest mee… Niemand minder dan de erg getalenteerde KT Tunstall.

Lees meer

Kursaal Classics 2016 - 2017: Disney Classics uit Fantasia

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
zo 14 mei 2017

DISNEY CLASSICS UIT FANTASIA - EUROPEAN PHILHARMONIA Zowel jong als oud zijn opgegroeid met de 'Disney'-films. Walt Disney was een grote liefhebber van klassieke muziek en hij wou klassieke muziek toegankelijk maken voor de jeugd. Dankzij 'Fantasia' leerden wij allemaal klassieke muziek kennen op een zeer toegankelijke manier. Dit concert bevat dan ook uitsluitend toppers uit 'Fantasia'.

Lees meer

MAYA Show

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
do 25 mei 2017, do 25 mei 2017

Ga mee met jouw grappigste bijenvriendjes op hun spannende zoektocht in deze allereerste live show van de bekendste televisiebij: “Maya en de Pollenbollen”.

Lees meer

Metallica in Symphony

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
vr 9 jun 2017

Metallica is één van de succesvolste metalbands van de Verenigde Staten en daarbuiten. Metallica bestaat uit vier leden werd opgericht door Lars Ulrich en James Hetfield. De band heeft sinds zijn ontstaan meer dan 100 miljoen exemplaren van zijn albums verkocht.

Lees meer

Jan Smit

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
za 10 jun 2017

JAN SMIT IN CONCERT Jan Smit werd een paar maanden geleden nog bekroond in Nederland als best verkopende artiest, maar blijft ook in Vlaanderen waanzinnig populair. Na de succesvolle ‘Vrienden voor het Leven’-concerten samen met De Romeo’s en Lindsay, komt Jan in 2017 opnieuw solo in Vlaanderen concerteren.

Lees meer

ABBA Gold

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
za 17 jun 2017

ABBA Gold - The Concert Show - is de titel van de show, die de onvergetelijke songs van Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny in een spetterende live enscenering dichtbij de mensen brengt. Deze internationale groep tourt inmiddels in meer dan 20 landen, inclusief Japan. Het ensemble bestaat uit speciaal geselecteerde musici en zangers, geauthoriseerd door de originele Abba leden

Lees meer

Praktisch - Kursaal Oostende

Adres: Monacoplein, 8400 Oostende
Tel.: 059 29 50 50
Website: www.kursaaloostende.be

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen