Menu

U bent hier

Gareth Gates speelt deze zomer mee in Footloose

De eerste namen van de cast van Footloose werden al bekend gemaakt en niemand minder dan Gareth Gates speelt de rol van Willard!
Ben je nog geen fan van Gates, dan kan Footloose je zeker van gedachten doen veranderen. Een trip naar Oostende kan wel eens de kans zijn om de zanger die in 2002 beroemd werd met Anyone of us (Stupid Mistake), te ontmoeten.

Willard

De rol van Willard wordt zowel in de film uit 1984 als de remake in 2011 niet gespeeld door de, laat ons eerlijk zijn, knapste acteurs. Voor de musical werd duidelijk een andere keuze gemaakt. Je ziet het wel, de jonge knaap met de piekjes kon destijds ook bekoren, mede door die onschuldige blik, maar die heeft gelukkig plaatsgemaakt voor een sixpack en ongetwijfeld veel uren in de fitness. 

 

STRAND

Deze zomer komt Gates dus naar Oostende voor de musical Footloose. De vorige jaren bracht de cast tussen de voorstellingen vaak wel eens enkele uren door in het uitgaansleven of op het strand. Laat ons dus vooral hopen dat het van 26 juli tot en met 6 augustus elke dag tropisch warm is zodat Gareth verkoeling gaat zoeken in zee of in de lokale cafés. Voor mij een cocktail, alstublieft! 

 

LAST BUT NOt LEAST!

Wat je misschien nog niet wist over de zanger, is dat hij ook bekend staat voor zijn getuigenissen over zijn verleden met stotteren. Hij kon er heel wat aan werken, maar in interviews komt het nog vaak terug. Als je de zanger dan ook graag eens wil aanspreken, moet je er zeker niet mee inzitten dat je eigenlijk niet goed uit je woorden geraakt. Gareth zal het zeker vergeven!

Footloose

Na het grote succes van de musical Dirty Dancing in Kursaal Oostende is de opvolger voor volgende zomer bekend gemaakt. De internationale musical Footloose komt van 26 juli tot en met 6 augustus naar de Stad aan Zee.

Klik hier voor meer info en tickets!

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen