U bent hier

Een culinaire ontdekkingstocht bij Mange-Tout

Bij Mange tout zijn ze zeker en vast niet aan hun proefstuk toe. 4 jaar geleden zakten de eigenaars af van Middelkerke naar Oostende en openden ze hun klassevolle restaurant aan de Visserskaai. Een aanwinst voor de stad!

KEUKEN

Bij Mange Tout kom je voor een echte restaurantbeleving. Het menu wisselt volgens het ritme van de seizoen en is steeds klassiek met een verrassende moderne twist. Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van fruit als smaakelement in een gerecht.

Wijnkaart

Uitzonderlijk uitgebreid met overwegend wijnen uit Frankrijk maar ook Oostenrijk, Duitsland, Italië en nieuwkomers Hongarije, Kroatië en Slovenië zijn vertegenwoordigd. Verder enkele Nieuwe Wereldwijnen uit Zuid- en Noord-Amerika. Vergeet ook de Crémant de Wallonie niet, bekroond tot beste Belgische schuimwijn.

Interieur

Klassevol met designelementen. Keurig gesteven tafellinnen, verzorgd servies en een serene sfeer.

Op het bord

We starten met een uitgebreide parade van amuses: risotto met sinaas en curry, gekonfijte paprika met framboos, bouillon van schaal- en schelpdieren en tot slot ganzenlever met peer en kokos. Na de lange rij hapjes volgt een bereiding van asperges met gerookte eierdooier en Noordzee sepia, nadien een stukje kabeljauw met erwt, rabarber en amandel. Gevolgd door kalfshaasje met rozemarijn en spinazie, een dessert van mango met kardemomijs en een afsluiter van aardbeien, rozen en meringue. Voor wie houdt van culinaire ontdekkingstochten en ongewone combinaties.

PRAKTISCH

Met de wagen?

Parkeer je auto in de Vincci Parking Belgium.

Met het openbaar vervoer?

Het restaurant bevindt zich op slechts 10 min. lopen van het station van Oostende.

Contact?

Visserskaai 22
Tel. 059/ 50 07 14
www.restaurantmangetout.be

Op Oostendse Wijze

In "Op Oostendse Wijze" gaat TV-chef Dagny Ros samen met Oostendse chefs aan de slag met Oostendse streekproducten, in een kookprogramma van 5 uitzendingen. De uitzendingen waren tussen 22/12/2016 en 19/01/2017 vijf donderdagen op rij live te zien op onze Facebookpagina. Bekijk hieronder de aflevering van Mange-Tout.

Zelf zin om aan de slag te gaan?

Ontdek hier alles over Op Oostendse Wijze en dowload gratis het recept van Mange-Tout!

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen