Menu

U bent hier

Dit is waarom je Disney Sand Magic niet mag missen

Het Zandsculpturenfestival staat dit jaar volledig in het teken van de 25e verjaardag van DisneyLand Paris en werd daarom omgedoopt tot "Disney Sand Magic". Dit is waarom je Disney Sand Magic niet mag missen!

 1. Leuke uitstap met de kids

  Ongeacht de leeftijd is er altijd wel iets waar kinderen vol bewondering naar kunnen kijken. Zowat alle klassiekers van Disney, Pixar, Star Wars en Marvel komen aan bod waardoor kindjes zeker met hun favoriet op de foto kunnen. Zelfs de allerkleinsten kunnen meegenieten als ze een leeuw herkennen bij de Lion King of onder de indruk zijn van de magische kastelen die opduiken op het terrein. 

 2. Leuke uitstap voor mama en papa

  Er vallen bij de Zandsculpturen niet enkel prachtige beelden te ontdekken, kinderen kunnen zich na of zelfs tijdens het bezoek ook volledig laten gaan. Tot op een bepaalde leeftijd is de aanwezigheid van zand al uitdaging genoeg, maar daarnaast staan er ook nog eens trampolines en een springkasteel waarop het jeugdig geweld zich volledig kan uitleven. Het ideale moment voor mama, papa, oma of opa om te genieten van een fris drankje op het terras. 

 3. Leuke uitstap ook zonder de kids

  Omdat het gewoon een beeldige openluchttentoonstelling is waar je op het gemak doorheen kan slenteren. Op het terrein staan er overal witte zetels waar je even op adem kan komen of kan genieten in een aangename omgeving.

 4. Zon of geen zon, altijd welkom!

  Het is de ideale uitstap als de regen even roet in het eten gooit of de perfecte afwisseling tijdens een dagje op het strand. Aan de rand van het terrein van Disney Sand Magic staan immers tenten opgesteld waardoor je zowel bij regenweer als bij een felle zon kan schuilen en tegelijkertijd de beelden kan bewonderen. 

 5. Souvenir

  Van 20 tot en met 23 juli en van 11 tot en met 14 augustus is er de mogelijkheid om een foto te laten nemen bij je favoriete figuren. Er worden onmiddellijk twee foto’s afgedrukt. Je kan er eentje meenemen naar huis en de andere kan je gratis opsturen als postkaart om het thuisfront jaloers te maken en dit allemaal gratis. Geef toe, het is een leuk extraatje om je bezoek te herinneren.

 6. Life is better @the beach

  En waar zijn die Zandsculpturen nu wel heel toevallig te vinden? 

Praktisch

Disney Sand Magic vind je nog tot 1 oktober 2017 op het strand van Oostende.
Elke dag open van 10 tot 19 uur. Het terrein is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.

Prijzen: € 8,00 - € 12,00

Alle info via www.zandsculpturen.be.

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

 • Unieke eet- & drinkadresjes
 • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
 • Maak kans op leuke Oostende prijzen