U bent hier

Brasserie Albert: De culinaire parel van Thermae Palace

Eerlijke brasserie met typische specialiteiten van de kust. Hier lunch en dineer je in een luxueuze inrichting met een fantastisch uitzicht op zee. 

KEUKEN

De typische brasseriekeuken aan de kust met veel verse vis op de kaart én zeker voldoende keuze voor de vleesliefhebber. Klassiek Frans zoals het hoort met de mogelijkheid tot een uitgebreid diner maar evengoed gezellig voor een snelle hap of pannenkoek.

Wijnkaart

De klassieke Franse keuken laat zich ook voelen in de wijnkaart. Als witte huiswijn werd er gekozen voor de Muscadet de Sèvre & Maine van Château du Poyet. Eenvoudig maar prima te smaken bij de visgerechten. Verder ook een paar wijnen uit Italië en Portugal maar de Fransmannen overheersen de kaart.

Interieur

Brasserie Albert maakt deel uit van het vermaarde Thermae Palace hotel in Oostende. De inrichting is luxueus met een vleugje nostalgie. Klassiek maar charmant. Vraag bij je reservatie zeker naar een tafeltje aan het raam. Het uitzicht op zee is gewoonweg fantastisch.

Op het bord

Een bordje verse charcuterie als hapje bij het aperitief. Op de kaart vind je klassieke en eenvoudigde gerechten. Verse kaas- of garnaalkroketjes, frisse salades, gebakken zeetong ‘beurre noisette’ met frietjes, tongschar in kreeftensaus of huisbereide rundstartaar en filet pur van slagerij Dierendonck. Sluit af met een crème brulée, dame blanche of chocolademouse.

PRAKTISCH

Met de wagen?

Parkeer je auto in de betaalparking aan de achterkant van het Thermae Palace Hotel. Het restaurant bevindt zich in het hotel aan de kant van de dijk, Koningin Astridlaan 7.

Met het openbaar vervoer?

Neem de tram tot aan halte Oostende Koninginnelaan.

Contact?
Koningin Astridlaan 7
Tel. 059/ 800 801
http://www.thermaepalace.be/nl/bistro

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen