Agenda

u zocht naar: theater, dans en film
5 evenementen gevonden

Open huis

Waar:
CC De Grote Post
Wanneer:
za 23 sep 2017

Tijdens het weekend van 23 en 24 september oliën we onze draaideuren, boenen we de vloeren, rollen we de bontgekleurde loper uit en inviteren we iedereen om te ontdekken wat wij in huis hebben. Op zaterdag 23 september geven we de sleutels in handen van jong, veelbelovend talent. Dansers, acteurs, performers openen ons huis en ons seizoen.

Lees meer

Riverdance 21

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
vr 6 okt 2017

Al meer dan 21 jaar is er niets dat de energie, de sensualiteit en het spektakel van Riverdance evenaart. Oude en nieuwe fans zullen niet alleen genieten van de vertrouwde elementen, maar zullen ook worden op sleeptouw genomen en betoverd door de vele nieuwe elementen van de show.

Lees meer

Finale Miss Coast

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
za 14 okt 2017

FINALE AVOND MISS COAST BELGIUM 2017Een wervelende show met de 20 finalistes van Miss Coast Belgium in de hoofdrol! Défile in beachwear Nickey Nobel, Boetiek Guapa (De Haan) & Fashion Store (Jane & Joe). Tickets en info info@misscoast.be

Lees meer

Dans Dans Dans!

Wanneer:
30/09 tot 05/11

Dans Dans Dans! is de naam van de fototentoonstelling waarin fotograaf Alex Vanhee drie dansstijlen in beeld brengt. De pakkende foto's van Slow, Ballroom en Popcorn nemen je meteen terug mee naar de jaren '70 en laten je die gouden jaren herbeleven. De foto's zijn te bewonderen in openlucht in de Langestraat en indoor in CC De Grote Post.

Lees meer

cc De Grote Post

Het R.T.T.-P.T.T. gebouw werd gebouwd tussen 1947 en 1953, naar een ontwerp van de Gentse architect Gaston Eysselinck (1907 – 1953) die zich op jonge leeftijd door Le Corbusier liet inspireren....

Lees meer